Ja hi tornem a ser!

Original post at Quina mandra!
.
Però es pot saber què li passa a la dreta, amb els vídeos preelectorals??? De ben segur recordareu el panflet audiovisual que CiU va fer públic, poc abans de les últimes eleccions al Parlament. Aquell vídeo va ser parcialment responsable de la desfeta convergent el dia de les eleccions. Seguint en la mateixa línia, el PP de Badalona acaba de treure un altre panflet d'aquests, en aquesta ocasió per mirar d'aconseguir suports contra l'alcaldessa Arqué. El vídeo, que us poso aquí sota, és tan lamentable com el de (c) CiU, 2006.
Els qui l'han perpetrat pensen, com pensaven els del vídeo convergent, que els hipotètics consumidors d'aquest producte són (som) imbècils, que no ens adonarem que tot està perfectament guionat. I, el que és realment greu, el tuf racista anti-migratori que se'n desprèn és, probablement, constitutiu de delicte i de ser portat als tribunals.
Si teniu estómac per veure'n un tros, per fer-vos una idea, aquí teniu el link.
Juraria que CiU va aprendre la lliçó, d'aquell seu vídeo. El PP, però, és evident que no n'ha après (ni n'aprendrà, afegiria, al menys fins que Rajoy s'estavelli l'any vinent).
.