Tinc un somni...

Original post and comments at Quina mandra!

Sembla que s'està movent alguna cosa en l'àmbit polític, a Catalunya. Per fi!, perque després de 8 mesos de govern narcotitzant amb José "formol" Montilla al capdavant, o algú es posa les piles o ens quedem sense país mentre el Presi ens qualifica als usuaris de pessimistes per denunciar un negre present (infra)estructural.
Ahir vaig deixar al fòrum de l'AVUI, en relació amb la notícia que ens ocupa, una idea que el diari ha considerat oportú publicar avui en primera plana de la versió digital:
"CiU+ERC, ERC+CiU haurien de pactar al govern del país i també, mentre continuem a l'Estat, a les Corts espanyoles. Anar dividits a Madrid afebleix els interessos de Catalunya. Ferran / 22:46 h."
Em sembla clar que abans de parlar de dretes o esquerres (com ha fet ERC en els últims temps), cal construir el país. No es pot ser de dretes o d'esquerres... si no hi ha país!

I have a dream...
Something is moving in Catalonia, underneath the boring political surface since current President of the Catalan government took office. The right wing party, CiU, and left-wing ERC seem to understand (finally!, definitely?) that working together for Catalonia is now more important than fighting amongst themselves and leaving the country back!