Oh, my God!

Original post and comments at The Berlin Chronicles


La primavera passada vaig fer les pràctiques de Periodisme al servei de premsa d'una institució pública, a Barcelona. Els amics presencials i virtuals potser ho recordareu de quan en parlava al Quina mandra! D'aquells mesos van quedar dues coses sense dubte positives: el que vaig aprendre sobre la pràctica periodística i una molt bona relació amb els companys i el jefe, en Jordi.

A ell li vaig escriure un mail ahir al matí. Li explicava com em va tot per aquí dalt i li comentava que una de les coses que m'agradaria fer, mentre sigui a Berlin, seria treballar com a corresponsal per algun mitjà de comunicació. En Jordi té contactes i, d'altra banda, crec que no m'equivoco si dic que va estar content amb la feina que vaig fer sota la seva direcció. El resultat de la combinació de tot plegat és que ahir mateix, a mitja tarda, vaig rebre la trucada d'una emisora de ràdio de Barcelona i seré el seu corresponsal a Berlin!!
No me'n sé avenir. Estaré somiant?

Oh, my God!
This is just a short summary of the Catalan version: I got a phone call from Barcelona, yesterday. Thanks to an ex-boss of mine I have been offered a position as a correspondent in Berlin for a radio station based in Barcelona! I can hardly believe it: I will have the chance to work as a jornalist in the city I so very much like!
I can't really believe it. Is this a dream?