Tic enganxat

Original post and comments at The Berlin Chronicles


Fa poc, un test per conèixer el meu "grau de dependència" de la blocosfera em va donar un resultat sorprenent, per baix. "Postejar" cada dos per tres i no veure la tele per la nit perquè estàs preparant nous posts i llegint els dels teus contactes no deu comptar gaire, es veu! Bé, tan hi fa: jo sé que estic enganxat ("vostè té un problema!", potser diria l'il·lustre) digui el que digui un test. Què hi farem!

Obrir el Quina mandra l'octubre de 2006 em va permetre endinsar-me en un món que, fins aleshores, desconeixia totalment. Des de llavors he llegit un munt d'opinions polítiques, de vivències personals, he escoltat música, vist trailers de pel·lícules... Aquesta chronicle és un "homenatge" als qui sou "a l'altra banda", amics presencials alguns, virtuals uns altres, que heu aconseguit enganxar-me a la xarxa... i desenganxar-me de la tele!

Començo per la Cris perquè per "culpa" seva em vaig animar a obrir el Quina mandra. Es veu que ara és ella, la mandrosa, i li costa una mica postejar; però val la pena esperar els seus comentaris, ni que sigui per demostrar la seva passió per l'expresident... oi? ;-) D'entre els que acostumen a comentar l'actualitat política, el plas-plas-plas se l'enduria en Puji, com a mínim per constant: cada día (laborable, això sí) es curra un post, i això no ho fa tothom. Sí, definitivament un matí sense cullerada seria raru-raru! També són polítics el bar de fumadors d'en Kanu i els vencedors de l'Edu, tot i que -potser hi ha un virus?- també estan mandrosos últimament i els seus aguts comentaris es fan pregar. Els blocs de l'Oscar i en Sergi també, també toquen bàsicament la política. Ara que m'hi fixo, em sembla que estem una mica "malalts de política", no us sembla? ... Doncs que sigui per molts anys! :-) I l'espai d'en Dani, que segons com també és car de veure -de llegir, en aquest cas- però que també les clava. Això sí, sense dubte els més polítics de tots són en Josep, que es mereix una ovació per ser membre actiu d'ERC... al País Valencià dels Camps i Zaplanes! I també el d'en Ciro, un súper-regidor a l'ajuntament de Figueres, un amic que, no en tinc cap dubte perquè sé com treballa, hi fa una feina excel·lent.

D'entre les noies, a la Nur ja la considero gairebé una amiga de tants missatges com ens deixem mútuament. I això que encara no ens coneixem personalment... com passa amb la Sylvie -ens vam "trobar" poc abans de començar l'aventura alemanya- i la Sara Maria, una altra enamorada de Berlin... tot i que potser no tant com un servidor, oi? :-)

També hi ha el "pack UOC", la Matty, una excel·lent amiga des de fa... 20?, sí, 20 anys (glups!) i la Francesca, una altra de les virtuals d'obligada visita cada dilluns, hehe... També especialment a principis de setmana no em perdo la selecció musical d'en Quim. I gairebé tan assidu com en puji és en Mikel; què grans els "Ei, (nom)" amb què puntualitza cada comentari! :) Ah!, en Deric també el segueixo des de fa un temps... Per acabar, un "au, vinga" perquè s'animin a postejar a la Cristina, que últimament no s'hi posa gens (potser estàs preparant el viatge a Berlin? ;-) i la Núria, que tampoc no s'hi posa gaire! I un "hola" al Jordi, que s'ha incorporat fa poc als lincats del Berlin Chronicles.

He dit per acabar? Mmmm... m'estava oblidant, justament, dels que llegeixo des d'Alemanya: l'Ars Virtualis de Köln/Colònia, i des de Berlin la Iggena, en Carles i en SiG. Grüsse an alle! :-)

I'm hooked
Honestly, I'm not going to translate the whole chronicle this time: it is Friday and I'd like to enjoy the weekend, if you know what I mean ;-) Let me just explain you, this is a hommage to all the bloggers I read daily... or almost. Some of them I know personally, some have been good friends of mine for years, others are just virtual friends, so to say. In any case, thanks to all of them I left my addiction to television aside (well, to tell the truth, I have actually never been addicted to tv, but well...). And most important, I read posts that either make me think or amuse me or even make me reconsider my own opinions about some issues. Glad to be hooked!