Colonitzats i putejats

Original post and comments at Quina mandra!

Ser una colònia, de per sí, ja és dur. Estar, a més, constantment putejat per part del colonitzador (que, d'altra banda, és el que acostuma a passar) és una merda. Oops!, ho sento: potser avui, dia dels Reis Mags, el to del post hauria de ser tot un altre. Doncs no, per estar de bon rollo ja tindrem algun regal; la vida real, però, és la que és i la que tenim!
Això de la colònia i el putejament ve per una notícia que llegeixo al diari. El titular és "L'agonia de l'Estatut" i l'avant-títol, "No se'n sabrà el resultat fins després de les eleccions del març". Fa referència, és clar, a la decisió que prengui el Suprem en relació amb la norma catalana.
La cosa és així: no només hem d'esperar les eleccions espanyoles per saber què passa amb la "nostra" norma (prova evident del grau de colonització de Catalunya), sinó que, a més, abans no es doni a conèixer aquest resultat tothom té clar que la interpretació del Suprem serà a la baixa. Del 30-S al pacte Zapatero+Mas (??) i, d'allà, a la "interpretació suprema". De 10 a 6, i de 6 a 2. Colonitzats i putejats.
I mentrestant, les enquestes auguren que els votants donaran al Partit Socialista un suport similar al dels comicis anteriors.
Colonitzats, putejats i lobotomitzats. I a sobre, avui és la diada dels Reis! Massa, tot plegat, per un català republicà...