Poesia en sons i imatges

Original post and comments at Quina mandra!

Avui deixo la política de banda i recupero la sintonia d'una de les millors sèries que he vist mai per televisió. Milions de persones a tot el món estan d'acord que "Brideshead revisited" ("Retorno a Brideshead" es va titular a l'Estat) és poesia, és música celestial, és bellesa estètica, és... Aquest post d'en Quim m'hi ha fet pensar i, Quim, no me n'he pogut estar.
Si la veu veure, recupereu-ne els sons i tan de bò aconseguiu que se us posi la pell de gallina, com a mi. Si no la veu veure, descobriu-ne un bocinet i intenteu veure-la. En qualsevol cas, poseu-vos còmodes i gaudiu.


Poetry in sounds and pictures
I leave politics aside, today, and revisit a marvellous place where I had not been for the past many years. "Brideshead revisited" is one of the most outstanding series on television ever. Produced by Granada Television, it was first aired back in 1982 (25 years ago!) and portrayed a society through the everyday life of a wealthy family. The central ax was the friendschip of Charles and Sebastian. Very beautiful.
Recall it if you saw it in the past. Discover it otherwise. Enjoy it, in any case.