Catalunya ja és independent!!!

Semblava que no arribaria mai, però la televisió pública espanyola ha assumit finalment la nova realitat i així la trasllada als espectadors del seu país: Catalunya, ja, per fi, és independent!!!!!!

En l'informatiu més vist al país amb què tenim frontera per l'oest, el Telediario de TVE-1, el seu presentador d'esports, un tal Jesús Alvarez, va donar la notícia de com havia anat, futbolísticament parlant, el cap de setmana passat. Va resultar que el Barça li havia fotut 6 gols a l'Atlètic de Madrid, mentre que l'Espanyol va empatar amb el Real Madrid. És a dir, equips catalans 2 - equips espanyols 0 (l'empat espanyolista és, moralment i sense dubte, una derrota madridista). Aquesta realitat la descriu, el dit presentador, amb les següents paraules: "No ha sido una jornada buena para los equipos españoles". Per fi ho han entès i assumit!!!

Ara ja parlant una mica més seriosament, no és només el comentari del tal Sr. Alvarez. És que la presentadora de l'informatiu, que li dóna el pas, també planteja l'assumpte en termes de "els nostres" i "els altres", quan parla de "la goleada al Atlético de Madrid o el empate del Real Madrid", literalment. No diu pas que el Barça va fotre una pallissa als uns, o que l'Espanyol va aconseguir empatar amb els altres. No, què va! Diu que "els seus" van perdre o empatar, com si efectivament l'Espanyol i el Barça fossin d'un altre país.
En fi, el primer vídeo us en mostra el moment. El segon vídeo, de fa una mica més de temps, mostra... bé, mostra com Espanya és, de facto, qui vol separar-se de Catalunya (el context de les declaracions: una empresa situada a Madrid que, segons es fa públic, traslladarà la seu a Barcelona).
I nosaltres pensant que la independència no ens la "donarien" mai; malpensats. Si ens la regalen cada dos per tres!!

Catalonia is already an independent country!!!
This post refers to something that recently happened during the broadcasting of Spain's most seen tv news program, that on public television TVE-1. The sports anchorman was starting to comments the results of the football league, which matches had been played during the weekend before. One of them was catalan F.C.Barcelona against madrilian Atlético de Madrid, where Barcelona won by 6-1. On the same weekend, another Catalan team, Espanyol, played against Real Madrid and managed to tie (2-2), a very good result considering the quality difference between both teams.

When the anchorman started to speak, he said "the weekend had not been good for the Spanish teams"! As long as I know, Barcelona is (unfortunatelly) still in Spain, which makes the sentence a nonsense. Either that... or Catalonia has already, finally!, separated from Spain, and I had not yet noticed!

12 comentaris:

Assumpta ha dit...

Siiiiiiiiiiii :-)))

Jajajaja el meu marit m'ho explicava aquest migdia, ho hem buscat per Internet i he trobat el vídeo!! jajaja ens hem fet un fart de riure!!!

Viscaaaaaaaaaaa!!!
Per fiiiiiiiiiiiiiii!! :-)))

Abraçades!!

Mireia ha dit...

hehe, k bona akesta! no tinc més paraules, simplement boníssim!

Finestreta ha dit...

Jajajaja, molt bo... Visca el Barça i Visca Catalunya!

zel ha dit...

Vaaaaaaaaaaaaaaaa, a difondre la notícia, potser farà com la crisi, si comencem, la provoquem de veritat de la bona...
Catalonia is not spain!!!!

Tristancio ha dit...

"Catalunya triomfan, tornará ser rica i plena..." jeje. El Barça ya lo es no? Rico, digo. Pues nada, mira por donde comienza la independencia...

Visca Catalunya!!

Abraçada.-

Sara Maria ha dit...

Doncs això: visca el Barça i visca Catalunya!!!!

Ferran ha dit...

De tant com se'ls escapen aquestes coses, de manera periòdica, es diria que en tenen ben bé ganes, que la notícia es faci realitat. Per nosaltres cap problema, oi? :-))

Salut a tots!

Kostas ha dit...

Absolutament impressionant, divertit i malauradament fantàstic.
Salut

Asimetrich ha dit...

Ara només falta que això es repeteixi al congrés dels diputats i au, què fàcil seria.

Edu ha dit...

Sí, ja ho vaig veure jeje.

L'endemà però, suposo que després de l'allau de comentaris, va rectificar dient que volia dir madrilenys i no espanyols.

Xavi ha dit...

Subconscient col·lectiu nacionalista espanyol. És tanta la merda que han fotut i continuen fotent a sobre de Catalunya, que són incapaços d'assumir que Catalunya forma part d'Espamya. Estaria bé que canviés la realitat algun dia.

sergi m. ha dit...

Que ho vagin assumint, que nosaltres farem el mateix. Com diu l'Edu, va rectificar al dia següent, però el que compta és el que va dir primer!
A més -jugo amb avantatge- avui sembla que les coses no pinten gaire bé per a l'Estatut, o sigui que potser millor tirar pel dret cap a la Independència...