Berlin per 27 finestres

La Gemma Cascón és una fotògrafa sabadellenca. L'estiu passat es va estar un mes a Berlin, passejant per la ciutat, descobrint-hi racons i fotografiant-los. Les seves impressions de la capital alemanya les va penjar -coses del món 2.0 en què vivim- en aquesta galeria virtual (a "Galeria de fotografies", busqueu la que du per títol "Berlin, cap on vas?"). Si descarregueu el vídeo podreu acompanyar la visita fotogràfica amb música de fons, la de Tomi Simatupang, un músic indonesi que, per cert, va participar en el documental "Berlin song".
Passegeu-vos-hi, per la galeria; és còmode, descansat i val la pena. Si no heu estat mai a Berlin, aquí coneixereu una part de la seva màgia. Si per contra ja l'heu visitat, de ben segur que us agradarà redescobrir-ne alguns bocins.
Les gràcies, naturalment, a la Gemma Cascón (c).
.
Berlin through 27 windows
Gemma Cascón is a Catalan photographer who recently spent one month in Berlin, strolling about the city, discovering some of its corners and capturing them with her camera. Her impressions on the German capital city are to be seen at this virtual gallery (yes, one of the advantatges of this 2.0 world we live in!). Simply click on Següent, on the lower side of the page, and look for the exhibit Berlin, cap on vas? ("Berlin, where are you going to?"). If you download the video (Descarrega el vídeo), the music of Tomi Simatupang will accompany you during the visit. By the way, Simatupang is responsible for part of the music of the documentary "Berlin song".
So sit down, relax and enjoy one of the most fascinating cities in Europe!
.
Berlin durch 27 Fenster
Gemma Cascón ist eine in Katalonien geborene Fotografin, die letzter Sommer in Berlin verbrach. Da wollte Gemma eigentlich die deutsche Hauptstadt gut kennenlernen, um schöne Ecken entdecken zu können, und sie mit seine Kamera zu erobern. Jetzt ist das Ergebnis ihres Aufenthalts in dieser virtuellen Galerie zu sehen. Einfach auf Següent (unten dem angegebenen Link) clicken und die Austellung Berlin, cap on vas? ("Berlin, wohin gehst du?") nachsuchen.
Die Fotos können auch per Video gesehen werden (Descarregar vídeo), mit der Musikbegleitung von Tomi Simatupang. Dieser ursprünglich aus Indonesien Musikant ist auch Verantwortlich für die Musik im Dokumentarfilm "Berlin Song".
Einfach nehmen sie platz, ausruhen sie sich und geniessen sie die deutsche Hauptstadt!
.

8 comentaris:

Assumpta ha dit...

Com sóc molt obedient he seguit pas a pas les instruccions i m'he descarregat el vídeo jejeje.

He de dir que m'ha encantat la música de Tomi Simatupang (que, ho admeto, no ha via sentit mai) i que la última foto m'ha posat de mal humor... jeje... m'explico: no, no és culpa de la Gemma Gascón, no. És que a la última foto es veu un vagó que està just a la mateixa alçada de l'andana i com aquestes coses per aquí són utòpiques... ai!! (sospir)

En quant a les fotos en sí... doncs m'he quedat amb ganes de més... n'hi ha poquetes. Ja veig que si vull veure bé com és Berlin hi hauré d'anar jejeje (aquesta setmana que he tret dos columnes de 10 a la travessa no cobraven res... així no hi ha manera!!)

Asimetrich ha dit...

Unes fotos molt maques, i tant!. Però jo tinc un problema, i és que les ciutats (les europees al menys) em deixen bastant fred. Per poder apreciar-les cal viure-hi i viure-les. Trobo que fa més la gent que forma la ciutat que no pas els edificis o els carrers en si. En aquest sentit la Gemma CAscón fa molt bona feina posant sempre a gent a les fotos. Però, tot i això, per fer turisme em quedo amb la natura i la motxilla. De Berlín prefereixo llegir els teus posts que passar-hi un cap de setmana ;-)

òscar ha dit...

tenim berlin pendent a casa.
les fotos són un sucedani perfecte per ensenyar a la "jefa" a la nit a veure si la convenço

Edurne ha dit...

Yo sólo he ido a la galería he pinchado en la foto correspondiente y he visto las fotos berlinesas, muy bonitas.
Me ha llamado la atención el tranvía amarillo, tantas veces fotografiado. El tranvía de Bilbao es verde y parece un gusanito jajajaja!
Gràcies por la recomendación!
Petons!

kweilan ha dit...

Berlín és una de les ciutats que més m'agraden. No és freda, al contrari, per poc que passegis et contagies de la calma i de l'esperit de la gent que cap al tard es dedica a gaudir dels amics i del sol, si és que n'hi ha. Només la conec de turista i sempre m'hi he volgut quedar. Les fotos són precioses, perquè són Berlín però des d'una òptica personal molt original. Gràcies!!!

Deric ha dit...

ho faré!

zel ha dit...

JA HI VAIG VOLANT, ui, surten majúscules i sembla que crido!!!!
M'agrada Berlín...

Ferran ha dit...

Doncs sí, amics, Berlin és un "must" a les vostres agendes. Si mai us cal info d'allotjament o aquestes coses, naturalment, ja sabeu a qui podeu demanar-li!