Goodbye George...

Aquest post té dos protagonistes: d'una banda Hans-Christian Ströbele, un polític alemany de llarg recorregut que va estar vinculat, fa molts anys, a la "Fracció de l'Exèrcit Roig" (RAF) com a advocat defensor d'alguns dels seus integrants. Ströbele va ser, en aquella època, membre de l'SPD -els socialdemòcrates- fins que va ser-ne expulsat per haver tractat de "benvolguts col·legues" alguns membres d'aquella organització terrorista. Actualment milita a les files dels Verds.
D'una altra banda, Ratatöska és un grup musical alemany que tot just he descobert, precisament per la cançó de què vull parlar. Es tracta d'un tema escrit per ells, pels Ratatöska, dedicat a George W. Bush, l'odiat expresident nordamericà que a hores d'ara gaudeix d'una jubilació daurada, a terres texanes, que no es mereix gens.
El cas és que els músics han comptat amb la participació de Ströbele, que deu haver estat encantat d'aportar el seu granet de sorra si d'acomiadar Bush es tracta. La cançó es titula "Goodbye George" i el polític apareix, al final del vídeo, amb una frase dedicada a Bush que molts voldriem veure convertida en realitat: see you later in Den Haag (*). Els Ratatöska fan una "repassada" a l'expresident, de qui recorden moments lamentables de la seva presidència, en un tema que bàsicament pivota al voltant d'un missatge: adéu, Bush!
.
(*) Den Haag, La Haia, és el nom en alemany de la ciutat neerlandesa on es troba la seu del Tribunal Penal Internacional.
.


.
Goodbye George...
Hans-Christian Ströbele, who has been for long in the German political area, has taken part in a music video from a German rock band, Ratatöska. Its members decided to dedicate a song to former US President George W. Bush, and Ströbele, who has been "fighting" Bush ever since he took his first political decisions, was happy to wish him a trial at the International Criminal Court, located in The Hague (Den Haag, in German and Dutch). Enjoy the video!
.
Goodbye George
Hans-Christian Ströbele ist ein langjähriger deutscher Politiker, der heutzutage Mitglied bei den Grünen ist. Ratatöska seinerseits ist eine mir bis jetzt nicht bekannt Musikgruppe, die ein Lied dem ehemaligen Präsident George W. Bush gewidmet hat. Ströbele hat in den Video teilgenohmen, wo er Bush ein Urteil im Internationalen Strafgerichtshof in Den Haag wunscht. Geniess das Video!
.

16 comentaris:

Edurne ha dit...

Jajajajaja! Muy buena!
Lástima que los zapatazos no le llegaron, mira que los supo esquivar el muy...!
La canción me ha gustado, se te queda eso de "Goodbye George"! Eso, que se vaya, pero al infierno!

Bueno, el ciclón parece que ya ha pasado, pero la noche ha sido de dar susto, no veas cómo soplaba Eolo, una pasada!
Y de agarrarme a un árbol... como que no me he atrevido porque, y si se lo llevaba porlos aires... nada, yo con él, no, no era plan!

Y el amago, creo que ya anda en retirada, así que proclamaré, como Julius Caesar: "Vini, vidi, vinci!" Jejeje!
Muxutxuak!

Assumpta ha dit...

Jajajaja moooooolt bo el vídeo!!! I la cançó "s'enganxa" fàcilment :-))

Per cert Den Haag és també com es diu el nom de la ciutat en la pròpia llengua neerlandesa :-))

Les imatges finals amb la llençada de sabates i el "See you later in Den Haag" és genial!! :-))

Efrem ha dit...

Malgrat tot, jo l'admiro. S'han de tenir molt ben posats per ser president dels EUA i per dur a terme coses tan impopulars.

ddriver ha dit...

tant bon home que era quan bebia...

Deric ha dit...

Semblava que no arribaria mai el dia que deixariem de veure'l

Nacho Hevia ha dit...

si, goodbye, george, in saecula saeculorum!

Albert ha dit...

JA v eus com han deixat el mon aquestos neocons de merda, és merixen estar tot a la Haia, començant pel fascista del aznar i tots aquesta colla que es dedica a alavar la retornada al poder de brètols com aquestos.......

Rita ha dit...

Molt bo!!!! hahahaha

Bon vent, Sr. Bush! Si ahir, arriba a estar a Barcelona, segur que hagués volat de debò... ;-)

kweilan ha dit...

Bont vent i barca nova! L'únic que em fa ràbia, com tu dius, és aquesta jubilació en terres texanes que no se la mereix. Molt bé la cançó!

Josep Lluís ha dit...

Simplement, bye George. Tens pagada una estada a Guantánamo, ara que si estarà tant bé...

Ferran ha dit...

Edurne que se hubiera ido al infierno con la marca de un zapato en la cara hubiera sido fabuloso. Aún hay tiempo... :-)

Assumpta jo també vull veure'l a La Haia! I al seu costat, el tonto de l'Aznar.

Efrem no crec que sigui precisament d'admirar: possiblement va arribar a president fent trampes i bé, pel que fa a les "coses impopulars" (com ho seria provocar guerres, morts i inestabilitat)... no, Efrem, no és admirable, és vomitiu.

ddriver si no ho hagués deixat mai, ell hauria tingut més problemes però la resta de la humanitat, possiblement, n'hauria tingut menys.

És veritat, Deric, jo també temia que no arribés mai el dia!

Nacho in secula seculorum... a l'infern!

Albert subscric totes i cadascuna de les teves paraules. A La Haia hi falta gent!

Hehe, ja tens raó, Rita. L'hauriem d'haver posat en mig de Pl. Catalunya, i que d'una bona ventada hagués anat a petar en mig del desert del Sahara. Quin desgraciat!

Kweilan, estic segur que cadascú acaba rebent el que mereix. No perdem l'esperança que li arribi el seu càstic, per genocida i fill de puta (perdó, perdó!!; és la ràbia!).

Doncs mira, Josep Lluís, potser valdria la pena deixar Guantánamo obert per tancar-lo a ell.

Trina Milan ha dit...

Ferran,
et superes amb aquests videos....genial...salut amic

Sergi ha dit...

Goodbye who?

Jesús M. Tibau ha dit...

no trobarem a faltar el seu somriure

Ferran ha dit...

Trina els qui es superen són els músics :-)
Salut!

Sergi ben fet; jo començo a no recordar de qui parlàvem, tampoc!

Jesús una veritat com un enorme temple!

Natxo Rovira ha dit...

Ben tornat Ferran,

Desprès de veure documentals com 'una veritat incomode' d'Al Gore i 'Farenheit 9/11', de vegades em pregunto com va ser possible que un individu com Bush (al capdavant de terrorífics lobbys i poders fàctics) assolís el poder absolut enlloc de tot allò que representa aparentment Al Gore. I només per un grapat de vots en uns petits comtats d'uns sol estat. I pressumptament, amb trampa.

Com hauria pogut ser la història i com ha estat (sobretot per tots aquells milions que han patit la mort, la mutiliació, el dolor més absolut).

Sovint penso que la diferència és massa heavy com per pensar en que només va ser una moneda llençada a l'aire i que va caure del costat dolent.

Potser al món li calia aquest desastre per començar a obrir els ulls. Tant de bo. Però pe molts, ha estat un preu massa alt...

Veurem algun dia als que, per mi, són terroristes d'estat, davant un tribunal internacional?