Barcelona, a Alemanya

Si teniu televisió per satèl·lit (si no sou a Alemanya) o bé internet, us pot interessar saber que aquest dissabte 28 la cadena SWR dedica una hora i mitja a Barcelona. El programa, SamstagAbend, començarà a les 20.15h., just després del principal Telenotícies del país, i tindrà com a convidats Claudia Schneider, mezzosoprano i arquitecta (peaso combinació!), Thomas Schneider, corresponsal de la televisió pública a Madrid (ai!), i Martí Estruch, delegat de la Generalitat a Berlin.
.
Per saber-ne més, aquí podeu llegir la nota que l'emisora ha penjat al seu web. El programa es pot seguir en directe a través de Zattoo (és fàcil d'instal·lar, però no sé si és gratis). Els responsables de la SWR, a qui els ho vaig preguntar, em van dir que no emeten el programa (cap programa, de fet) en streaming a través del seu web. Llàstima.
.
Fa un any i mig, ARTE va dedicar una "Nit temàtica" a Catalunya. El programa va ser molt interessant i, segur, va ajudar els espectadors que no coneixen prou les peculiars circumstàncies del nostre país, a situar-lo tant des d'un punt de vista històric, com cultural, social i polític. Tan de bò el programa de la SWR tingui el mateix efecte beneficiós. Com a mínim, permetrà apropar Barcelona i la seva realitat catalana, novament, als 100 milions d'espectadors germanoparlants d'Europa. Pas mal!
.
Barcelona, in Germany
On March 28th, the weekly talkshow SamstagAbend, that broadcasts every Saturday on German SWR, will dedicate 1.30h to Barcelona. The guests will be Claudia Schneider, mezzosoprano and architect; Thomas Schneider, Madrid correspondent of the German public corporation and Martí Estruch, Delegate of the Catalan government in Berlin.
In case you do not live in Germany but feel like practising your knowledge of the German language and, at the same time, learn a bit more about Barcelona and Catalonia, check Zattoo. You can watch the programme live, on SWR.
.
Barcelona, in Deutschland
An diesem Samstag sendet SWR einen SamstagAbend über Barcelona. Das Programm fängt um 20.15 Uhr an, genau nach dem Tagesschau. Gäste werden Claudia Schneider, Mezzosopranistin und Architektin; Thomas Schneider, Madrid-Korrespondent der ARD und Martí Estruch, Vertreter der katalanischen Regierung in Berlin.
Weiter über die Sendung kann hier gelesen werden.
.

12 comentaris:

XeXu ha dit...

Als alemanys els agrada Barcelona i Catalunya en general, a jutjar pels que hi ha en època de vacances per aquí. Segur que parlaran bé de nosaltres!

Albert ha dit...

no està gens malament això, penso que els alemanys de fet , ja coneixen prou la autènca realitat catalana i espanyola, bé si més no a "groso modo", ja ens explicaràs quina visió han donat de Barcelona,encara que penso que potser està encarat una mica al rotllo giri....
Comenta-ho al propre post...
Gràcies

Fina ha dit...

Només sortiran les coses bones del país no? :-)

Bon cap de setmana Ferran.!

siggi ha dit...

interessant ferran. el zatoo es gratis, almenys fa uns mesos. ara torno a no tenirlo instal·lat, però me'l baixaré i a vere si enganxo aquest programa.

merci per la informació!

Jaume Puig ha dit...

Jo no entenc res de res en alemany. Però està bé que es faci difusió del país. Si mires el programa i t'animes a fer-ne un resum/analisi crític seria genial.

Assumpta ha dit...

Ostres, Ferran!! Jo tinc Zatoo!! (suposant que me'n recordi de la contrassenya... aisss)

Resulta que fa cosa d'un any i mig més o menys, just una hora abans que comencés un partit Sevilla-R.Madrid es va espatllar la tele!! La pobre ja tenia molts anys (que era la primera que varem tenir) però va quedar difunta repentinament i jo, en un moment de desesperació vaig demanar ajuda a un amic i em va dir que em baixés el Zatoo aquest, i ho vaig fer... varem veure el partit i va guanyar el Sevilla!!! jejeje

El que passa és que aquest programa deu ser en alemany, clar...

I per què conviden un periodista que viu a Madrid?

A veure si me'n recordo i ho miro una mica... demà a les 20.15!!

kweilan ha dit...

Jo no ho podré veure però ja ens diràs què en diuen.Bon cap de setmana!

Els del PiT ha dit...

Doncs no està pas malament, tinc satèl·lit, però dissabte celebraré l'aniversari amb els amics no virtuals (bé alguns també ho són...) I m'ho perdré, de tota manera confio que en faràs una esplèndida crònica.
Bon cap de setmana Ferran!
Sergi
:-)

Mireia ha dit...

DONCS JA ENS DIRÀS SI EN PARLEN BÉ O MALAMENT, NO?

Sara Maria ha dit...

Suposo que ja ens ho explicaràs... Especialment les intervencions del corresponsal a Madrid...

Efrem ha dit...

Sempre és bo conèixer els companys de viatge!

Ferran ha dit...

Amics tots, espero tenir ocasió de veure el programa; si és així, en faré un petit post explicant què ha donat de sí.

Bon canvi d'hora! :-)