Maria, t'estimo!

És una mica simplona, la Maria, perquè enganyar-nos; però coi, és fidel com una mala cosa, i això és el que més valoro d'ella: quan és amb mi, és amb mi, i està per mi i per ningú més; i això m'encanta. Ella sap perquè la necessito al meu costat, i prou que se'n cuida de donar-me allò que vull. No cal que li digui dues vegades, tu! I mira que li demano coses, jo, perquè altra cosa no seré, però exigent... un rato! (ho sento, però en aquest cas, "una estona" trobo que no té prou força). Segur que amb un altre estaria més tranquil·la, però ves, m'ha triat a mi; coi, què passa, alguna gràcia havia de tenir, no?? Doncs mira, ella me l'ha sabut trobar, pel que sembla, jiji...
Maria, tal vegada no t'ho havia dit encara, però de ben segur que ho saps prou bé: ets bona, nena! Sempre saps per on portar-me, de nit i de dia, tan si som a casa com si marxem fora, fins i tot si et veig a soles... o si vinc acompanyat! Tu sí que vals, Maria.
.
PS: No, la del vídeo no és la Maria, sinó la Mone. Que esteu empanats, o què??
.
.
.

15 comentaris:

Assumpta ha dit...

Hola... deixo una salutació perquè admeto que m'he perdut amb el contingut del post :-))
No entenc el missatge de l'escrit!! (aquí imagina un "smiley" una mica avergonyit)... però no et preocupis, Ferran, que és la calor :-))

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats

nur ha dit...

Maca la Maria. I val a dir que et dóna solucions, no? Ha anat bé? Una abraçada!

XeXu ha dit...

La Maria deu ser la noia que et parla al GPS, oi? Nosaltres no li fem mai massa cas, i tot sovint no sap per on va. I mira que ho intenta, i té més paciència que una santa. Però amb nosaltres ha trobat un mur molt alt per saltar.

Asimetrich ha dit...

La Maria és un GPS? Parles de la planta verda que es fuma? És això darrer el que has fet abans d'escriure el post? ... És una endevinalla, oi? :-P

Sergi Vicente ha dit...

No, home, no! La Maria és la gata!

Ferran ha dit...

Hehe... es nota qui té GPS i qui no. Si jo arribo a llegir un post com aquest abans de comprar-me'l, ASSUMPTA, ASIMETRICH, tampoc no hauria entès res de res!

Doncs això, és un GPS que té uns quants idiomes, entre ells el català. I a cada veu li posen un nom; la guia de parla catalana es diu Maria :)
"A la següent rotonda, preneu la tercera sortida", "Sortiu de l'autopista i agafeu la primera carretera a la dreta", etc etc etc... Aquests són els missatges de la col·lega; per això dic que la pobre és més aviat simple pel que fa a la conversa, hehe... :-))

NUR, perfecte!

Ai la vostra Maria, XEXU, ja la planyo, si no li feu cas! A la meva li sóc tan fidel com ho és ella amb mi, i ves, ens ajudem mútuament :-)

Cris ha dit...

casunelsgpsdelsnassos, eh? ainssssss, i jo que em deia, mira, un noi ben sensible :) jajajjaa, m'has fet riure!

Rita ha dit...

Hehehehe molt bona!!!

Felicitats per aquest bon sentit de l'humor i enjugassar-nos d'aquesta manera. :-)

Deric ha dit...

jo en tinc de Maria, de fet no em fa falta, però en tot cas, preferiria un Marius que m'anés guiant...
;)

ddriver ha dit...

jo es que el porto incorparat dins el cervell i no el faig servir. La meva boss si,pobreta fa 3 mesos nomes qque porta taxi.
Pero t'asseguro que vaig me srapid buscant numeros de carrers amb la guia que amb la maquineta igual que Bono l'home calculadora pero en gps

Clidice ha dit...

ja li dic jo al meu home: a veure si aquesta a qui li fas tan cas també t'ajuda en altres "afers" ^^ reconec que a vegades em posa una mica gelosa :P

Ferran ha dit...

Ei, CRIS, que puc estar parlant d'un GPS i ser sensible alhora, eh?? ;-)

Ai, què liante que sóc de vegades, RITA; què liante :-)

Ei DERIC, si finalment el trobes i té un germà bessó, m'avises? hehe...

Haha!! Bona la comparació, DDRIVER. Ara seriosament, suposo que tants anys fent anar la guia típica de tota la vida, te la deus conèixer amb els ulls clucs!

Haha! Que no, CLIDICE, que no li has de tenir gelos! Sense cap dubte, tu la superes a ella... i de molt! ;)

ddriver ha dit...

si noi i saben que la majoria dels numeros van de Llobregat a Besos i de baix a dalt, tot es practica

Ferran ha dit...

Hòstia!, això de Llobregat a Besòs jo no ho sabia!