Lenin revisited

> Play


Regaleu 3:53 minuts a les vostres oïdes, mentre llegiu, mentre esmorzeu, dineu o sopeu; regaleu-vos 3:53 minuts mentre renteu plats, assequeu coberts o endreceu calaixos; regaleu-vos-els mentre regueu les plantes, feu el llit o treieu la pols; regaleu-vos 3:53 minuts mentre busqueu un telèfon a l'agenda, n'apunteu un o l'esborreu, per sempre; regaleu 3:53 minuts a les vostres oïdes, mentre penseu com aprofitareu aquest diumenge, o com aprofitareu les hores lliures que us regali la setmana entrant; regaleu-vos 3:53 minuts mentre seieu al sofà, tanqueu els ulls i viatgeu fins a la DDR... o a la Polinèsia, a Madagascar o navegueu per l'Orinoco; regaleu-vos 3:53 minuts mentre sentiu que tot està per fer i tot és possible; regaleu-vos-els mentre penseu en els qui ja no hi són, en els qui voldrieu tornar a veure i en aquells que vau deixar de veure sense saber ben bé perquè...

Regaleu-vos una història.

10 comentaris:

zel ha dit...

Gràcies pel regal, Ferran, l'he gaudit fent un cafè... i remirant el blog de dalt a baix.
Berlin? Encara no he mirat el calendari del proper curs, ara, he apuntat les dates!

Un petó,amic, encara vaig un xic de cul amb els papers!

XeXu ha dit...

Però què passa, és cap de setmana i tu te'm poses melancòlic? D'acord que ja és diumenge, i els diumenges són durs depenent de com, però on queden les teves cançons techno de cap de setmana. Com és que no ens poses el Sick of Love!!

Xavier ha dit...

Una música ideal per anar llegint les teves entrades.
Bon diumenge, bona setmana i que la pituïtària continuí rebent missatges de la teva terra i et faci volar per onírics paisatges del record.
Una abrasada Ferran i Salut, aquest dies l’aire guarda encara l’olor de pólvora.

Anònim ha dit...

Doncs l'he gaudit mentre llegia la premsa per Internet. Una bona cançó per a començar el dia.

Assumpta ha dit...

Ha de ser maquíssim saber tocar el piano...

Jo he utilitzat els 3:53 minuts per escoltar la música i pensar la música...

Mirava el vídeo i al final s'ha posat negre... però la música ha tingut més força i he vist rius i salts d'aigua, he vist arbres, petits turons, flors i ocells... he vist núvols viatgers i...

Ferran ha dit...

Zel, per poc que puguis, dóna't l'oportunitat de participar de la trobada berlinesa. Dos motius: desvirtualitzar amics i conèixer (més?) aquesta impressionant capital.

XeXu, que hi ha temps per a tot! Melancòlic, però de bon rollo, que tot va bé i fa solet. Solet? me'n vaig al carrer de pet!

Xavier, celebro molt que t'hagi agradat el tema. No podia ser d'una altra manera, oi? :)

Albert, sí que ho és, és un tema molt bonic.

Assumpta, m'encantaria saber tocar el piano! Sí, ha de ser molt bonic (la guitarra també em té el cor robat). Ai, noia, no sé d'on podem treure el temps, per aprendre i fer tot el que volem aprendre i fer, oi? :-)

Montse ha dit...

La música és bonica, però la pel.lícula...em va encantar!

sànset i utnoa ha dit...

No només ens hem de regalar aquests quasi 4 minuts. En hem de regalar la pel·lícula sencera, que val molt la pena. I no només una vegada...

*Sànset*

Lluïsa ha dit...

Acabo de veure la pel·lícula, ara sí que he gaudit de la música.

Ferran ha dit...

Montse, xulíssima, és genial.

Sànset, cert, cert, m'ha encantat igual les dues o tres vegades que l'he vista.

Lluïsa, t'ha agradat, eh? És fantástica :)