Sies.tv

This is about a tv station I recently discovered. Sies.tv broadcasts in Catalan (not to forget over 10 milion Europeans speak the language, in the Iberian Peninsula, France, Italy and in Andorra, where it is the only official language), and deals mainly with culture, offering short documentaries about literature, exhibits, cinema, music amongst others...

Hi ha una alta probabilitat que no conegueu el projecte sies.tv, cosa que no m'estranya gaire perque em sembla que no es publiciten gens. L'In varietate concordia, que mira, té aquesta cosa d'explicar Catalunya al món, avui ha cregut convenient explicar Catalunya... també als catalans, hehe. Confesso que d'aquest projecte no en sé gaire, però compartiré el poc que he descobert navegant per la xarxa...

1. (segons el seu propi web): sies.tv és una cadena de televisió IP, que emet els seus continguts a través de la xarxa Internet. Té la vocació de cobrir tot el territori de llengua catalana amb continguts que facin referència a l’actualitat cultural, noves tendències i tot el que afecta el coneixement i la innovació.

2. pel que fa als contingut, de forma precisa (segons el seu propi web): Els continguts inicials de sies.tv s’emmarcaran en els següents àmbits: Arts plàstiques, Cinema, Economia, Escenaris, Gastronomia i Turisme, Innovació, Lletres, Societat i Tendències .

3. els impulsors de Sies.tv són gironins (exacte, segons el seu propi web): sies.tv
Pl. Josep Pla, 11, 4t. - 17001 Girona - Tel. 972 410 462 - Fax 972 414 268 -INFO@SIES.TV


No deu fer poc que emeten, perque ja l'any 2007 la Secretaria de Política Lingüística del Govern català va atorgar a Sies.tv el Premi a l'excel.lència en el tractament lingüístic. Sento curiositat per conèixer-la millor, aquesta televisió...

13 comentaris:

Alyebard ha dit...

Òstres, ho fan a GRO hi que m'hagi de descobrir-los per tu que ets a Berín. Els afegeixo a "adreces d'interès".

Carme ha dit...

Ara que no miro gens la tele... potser podria començar a veure aquesta sies.tv

McAbeu ha dit...

Doncs fas bé de descobrir Catalunya als catalans perquè he de confessar que no sabia res d'aquesta televisió. Hi anirem a donar una ullada! ;-)

kika ha dit...

jo tampoc en sabia res... i ara que ja no miro la tele perquè nomes miro internet... ho exploraré. gracies!

Missis ha dit...

Doncs és llàstima que projectes així no es publicitin. Cal fer i dir que fas! És molt important comunicar!

L'home del sac ha dit...

Em sona que fa uns dos anys vaig veure publicitat d'aquesta televisió en cartells penjats a Tortosa, i potser en algun altre lloc. Em va encuriosir i vaig voler saber-ne més, però ja ni me'n recordava
Avui hi faré un cop d'ull.

Anònim ha dit...

Gràcies per a donar-la a conèixer! La veritat és que l'havia vist enunciada però ben poca cosa més en sabia. Uns quants la mirarem, gràcies a tu, a partir d'ara!

marta (volar de nit) ha dit...

Serà qüestió d'explorar aquesta televisió per Internet. Gràcies Ferran

Mireia ha dit...

la veritat és que no n'havia sentit a parlar mai. Hi he anat a fer un cop dull i no fa mala cara

kweilan ha dit...

Jo tampoc en tenia ni idea.

Daniel Juvet ha dit...

Eiii Ferran te bona pinta aquest canal, no el coneixia ni n’havia sentit a parlar, me’l afegeixo a adreces d’interès, a mes la pots xafardejà quan vols. Veig que es pot seguir per temaris, Arts, Música... Ara amb el temps veure si poden tenir un contingut actualitzat. Gracies.

Gerard Agudo ha dit...

Bona recomanacio!!

Ferran ha dit...

Amics, veig que la immensa majoria no coneixieu aquest projecte. Em sembla interessant, com m'ho sembla qualsevol projecte que vulgui difondre la cultura del nostre país en la nostra llengua. I per internet, esclar, com ha de ser!

Gràcies pel vostre interès, que és el de tots.