Votant...

The 1st meeting of Catalan bloggers outside Catalonia will take place on the last weekend of November, exactly when the elections to the Catalan Parliament will also take place. Those flying to Berlin on Friday 26 November will have to vote previously, per post.

... que es gerundi. Sí, votant per les eleccions del 28 de novembre, també els participants a la 1. TBfC, trobada que l'atzar ha volgut fer coincidir amb els comicis al Parlament de Catalunya. Donat que els diumenges el vol d'EasyJet surt de Berlin a quarts de sis de la tarda, els blocàires viatgers només podeu participar a la jornada electoral si voteu per correu.

No hi havia caigut, jo, però sí ho ha fet la Núria, una de les participants a la trobada berlinesa: la Generalitat ofereix informació, en aquest web, sobre els tràmits que cal seguir per votar per correu. M'ha suggerit que el publiqués aquí, al blog, per a informació dels blocàires viatgers i trobo que és una molt bona pensada. Danke, Nur! ;)

Ser a Berlín l'últim cap de setmana de novembre és important (ei, i encara s'hi pot apuntar algú més; em consta que hi ha algún indecís! :-), tant com ho és participar en unes eleccions (us he dit que ni una sola vegada he deixat de votar, en els últims 25 anys?). Per això, viatgers, entreu al web en qüestió i, el 28 de novembre, digueu-hi també la vostra. En democràcia, és bàsic participar!

** Participants a la TBfC, tinc cosetes pendents per vosaltres: tancar el programa (que, de fet, ja tinc avançadíssim, hehe), comentar-vos en quin punt som amb el tema dels escrits que llegirem divendres 26 (sisplau, que ningú no se m'estressi si aneu enfeïnats; no ho voldria pas, això!) i alguna cosa més. En qualsevol cas, no patiu, òbviament no hi haurà més "deures", el cupo ja està més que cobert amb el text!

13 comentaris:

XeXu ha dit...

Com ja et vaig dir, jo seré a Edinburgh aquells dies, també em va fer molta gràcia en veure la convocatòria d'eleccions. Ja he començat els tràmits, ara espero que m'envii els papers a casa. Sempre s'ha de votar, ni que sigui en blanc.

Ja veus, els catalanets viatgers ens haurem de buscar maneres de participar als comicis i de veure el Barça Madrid!

Ei, felicitats pels teus dos c@ts!

kika ha dit...

jo també hi havia pensat, però vist com està el galliner vaig pensar que si no votava tampoc passaria res... de fet millor, així no caldria decidir a quí votar.
aquesta idea no em molesta ja que jo sí que he estat molts anys sense votar... però al final, segurament us faré cas i aniré a correus...
ai! ja tinc ganes de que arribi el dia! :-)

Alyebard ha dit...

Jo seré del de vot presencial, tot i que m'encantaria poder anar a Berlín! Per cert, felicitats pel premi C@ts! Una cervesa a la meva salud!

Carme ha dit...

Jo també votaré de manera presencial i també m'agradaria ser a Berlín.

Ja sabia jo que et tocaria l'altre premi. N'estava ben segura... i tot i que vaig intentar cridar-te ben fort, en cinc minutets de no res que feia que te n'havies anat quan et va arribar el premi... dormies com un tronc!

Moltes felicitats pels dos premis! Una abraçada.

sànset i utnoa ha dit...

Nando! Primer de tot: moltes felicitats pel teu premi, ben merescut!

I gràcies per la informació. Nosaltres tampoc deixarem de votar. Aquesta setmana mateix direm la nostra!

P.S. La de coses que pot arribar a fer el Xexu per no venir a la 1TBfC...


Utnoa i Sànset

Clidice ha dit...

ei! felicitats pels c@ats, meu blogaire guiri preferit :D que això és com els fills, no te n'estimes més un que un altre :D

Lluïsa ha dit...

És el mateix web que vaig fer servir per buscar informació; perquè, ni que sigui en blanc, com diu en XeXu, votar és un dret que no podem desaprofitar.

I felicitats pels c@ts!

kweilan ha dit...

Moltes felicitats!

Miquel ha dit...

A mi també em pot votar per correu i l'enllaç que has proporcionat m'anirà de conya!

Ferran ha dit...

Digues que sí: des d'Edinburgh, des de Berlin o des dels EUA, com en Miquel, cal votar. Sempre!
Gràcies per les felicitacions... i per la feinada que heu fet :)

Ki-ka, Ki-ka, Ki-ka! T'animo a votar, sí, ara i sempre!

Alyebard, segur que no t'hi pots apuntar? Encara ets a temps, eh? ;)
(Gràcies :)

Ai Carme, et ben prometo que bona part de la cerimònia la vaig passar aguantant-me les parpelles per no adormir-me. Ei, no per la cerimònia, eh? però és que jo, entre setmana, més enllà de les 10 ja m'adormo. Zzzzz...

Utnoa i Sànset ;) Jo crec que en XeXu es va comprar el bitllet a Escòcia expressament aquells dies, per no haver de fer l'escrit per la trobada de Berlin, hehe...
(I gràcies, també :)

Haha! Clídice... mamaaaaaaaaaaa!!! :))

No puc estar més d'acord amb tu, Lluïsa. Ja que el tenim, aprofitem-lo que no és poca cosa.
(Gràcies :)

Merci, Kweilan.

Ei Miquel, al tanto que això és per votar per correu... els residents a l'estat. Tu ets als EUA! Mira't aquest link: http://www.parlament2010.cat/ca/Com_votar/Vot_dels_residents_absents_a_lestranger/Vot_dels_residents_absents_a_lestranger.htm

Eulàlia Mesalles ha dit...

Felicitats pel premi, "guapu"!
A mi em passa com la Clidice, que els meus estrangers favorits han guanyat tos dos així que estic contenta per partida doble...
I els deures, els tinc endarrerits, znifff...

Ferran ha dit...

Gràcies a tu, Eulàlia :)
Ei, que els "deures" no siguin un estrès, sisplau, sobretot. Em va semblar una cosa divertida però no vull de cap manera que suposin, per ningú, una càrrega més a la llista d'obligacions que tots tenim.
Pot ser una cosa curta, curtíssima, si et ve de gust, i fins i tot pot no ser, si veus que no hi arribes, d'acord? Sobretot, cap problema!

Natxo Rovira ha dit...

Com et vaig dir, aquell dia estaré a Londres fent el que tant m'agrada: cantar (en aquest cas el Messies... quin extasi). Així que ja he iniciat els tràmits. Però... per ser-te franc, ho he fet pq m'han dit que si fas ràpid el vot per correu, ja no entres en el sorteig de meses. No sé si és cert, però per si de cas...
Digue'm incivic interessat...

(per cert... seran certes les males llengües de que hi ha una conspiració botifler per arruinar el prestigi de Laporta, ara que s'erigia com a molt plausible i eventual lider del moviment independentista?... molt reveladora l'assemblea del Barça d'aquest dissabte...)