120, 110, 130?, ...

120, 110, 130?, 110, 80, 100, 110, 60, 120, ... IQ dels nostres polítics? Adivina adivinanza...

Els uns abaixen amb l'argument que es contamina menys i s'eviten accidents; els altres diuen que això és una bestiesa i que quan guanyin revocaran la mesura. Guanyen i la revoquen... a mitges. Aquests mateixos suggereixen que convindria apujar 10 km/h a autopistes i autovies... i pràcticament l'endemà els de més enllà decideixen que té tot el sentit del món rebaixar 10 km/h els límits a TOTES les autopistes i autovies de l'Estat, per estalviar. Es canvien TOTS els senyals de TOTES les autovies i autopistes de l'Estat, per indicar la nova limitació... i tres mesos després tornen a apujar la limitació: l'1 de juliol s'han de tornar a canviar TOTS els senyals de TOTES les autopistes i autovies de l'Estat que a partir d'aquell dia indicaran, com a velocitat màxima permesa, 120 km/h.

N'hi ha per sortir corrents, evidentment amb permís dels radars: mentre uns i altres van jugant amb els diners que tots plegats aportem a les arques públiques, els mateixos imbècils van retallant drets socials, que de diners anem justos. Clic clac, clic, clac, ...

11 comentaris:

Salvador ha dit...

És demencial. Al final acabes dubtant, tan i tan idiotes no poden ser. I penses que potser pel mig hi ha interessos econòmics i corrupció.

Lluïsa ha dit...

Cada vegada em fa més mandra conduir, i mira que m'agrada.
Tan haver d'estar pendent dels senyals i el comptaquilòmetres li treu tota la gràcia a arribar als llocs conduint tranquil·lament, tot gaudint del trajecte.

I clar, no és només dir que augmenten o disminueixen la velocitat, és tot el que hi ha al darrere: hores de feina, sous del personal, material,... Potser a ells els semblarà que aquesta despesa són quatre "duros", comparat amb altres partides pressupostàries, però per la majoria de mortals, això és una fortuna.

El porquet ha dit...

I diuen que la mesura dels 110 km/h ha aconseguit estalviar 400.000 € ... en concepte de no sé què...

Però si resulta que ha estat taaaaaan beneficiosa que no la treguin no? Perquè no l'expliquen bé. Ja sé que ens tracten com a ruquets, però potser ho entendríem i tot si és que s'han d'estalviar taaaaants diners en taaaaant poc temps.

Conclusió, no s'ho creuen ni ells i no saben el què es remenen.
Patètic.

XeXu ha dit...

És vergonyós. Si amb coses així no ens convencem de que s'ha d'actuar en contundència, ja no sé què farem. Fa molt temps que el govern es gasta molts diners (suposo que en concepte de blanqueig i aquestes coses) en coses inútils i sense sentit, venent-nos unes motos increïbles. Tal és així que després no hi ha diners per les coses més bàsiques, i ho paguem tots. Però no se suposa que ens governen pel bé del poble, a favor seu? Per què van sempre en la nostra contra, i a sobre ens menteixen i estafen? A la presó tots, però de veritat, anem-hi, els traiem el seu greixós i enorme cul de les cadires que ocupen i ens entaforem en cel·les. A tots sense excepció, a veure si així n'aprenen i demostrem que amb el poble ja no jugaran més. Perquè es pensen que poden fer el que vulguin de nosaltres, de fet, ho fan. Només hi ha una paraula: Prou. A prendre el pèl a les rates de la presó.

McAbeu ha dit...

Són decisions com aquesta les que fan que els polítics hagin perdut totalment la nostra confiança i així no anem gens bé. Cal una renovació d'aquesta classe política i ja és urgent!.

Elfreelang ha dit...

igual igual que amb l'educació ara imposen a setmana blanca ara ens la treuen, a mig curs de l'any passat decideixen canviar les proves de la selectivitat, el curs actual decideixen de cop i volta que els de cicles formatius professionals poden examinar-se de matèries optatives per entrar a la universitat ens obliguen a acabar el curs traient la llengua fora i un munt de mal de caps importants...ara ens obliguen a fer una hora lectiva més i ens diuen que això no afecta pas...menys peles i més feina ....i en sanitat ja és la repera la última: es volen vendre tres hospitals públics a la privada o sia que ja no m'estranya res

Ferran ha dit...

Estem tots igual de perplexos i d'indignats, em sembla interpretar de les vostres paraules. No n'hi ha per menys: juguen, juguen des de la seva posició amb els diners de tots, i amb la paciència de tots. Fins que s'acabi.

Pel que fa al que apunta la Lluïsa, una consideració: a Alemanya, les limitacions de velocitat són (molt) variables, en autopista; canvien cada dos per tres: ara 120, ara 130, ara no n'hi ha, ara 80, ara... Al contrari del que podria semblar (un galimaties), personalment ho trobo bé/lògic i, a més, t'obliga a estar constantment pendent de la carretera, que és el que ha de ser.

Gràcies pels vostres comentaris!

Lluïsa ha dit...

Jo no tinc cap problema amb la variabilitat de la velocitat si és un sistema establert, lògic i que funciona, com deu ser a les autopistes alemanyes. El que m'emprenya és que quan ja t'has "acostumat" a seguir unes normes (límits de velocitat en aquest cas) te les tornen a canviar, i no per la teva seguretat sinó per la seva conveniència.

rits ha dit...

una altra demostració que estem en un país de pandereta. Vergonyós!!

Carme ha dit...

Sí, noi, no s'entén res de res... i fa tota la impressió que amb aquests canvis constants algú hi surt guanyant... algú? Molats algús? I jo què sé! Em sembla caòtic tot plegat.

Ferran ha dit...

Doncs sí, noies, tot plegat demana tenir molta, molta paciència... o exiliar-se, que és una altra opció. Mare meva!