Corre, corre, que te pillo!

A veure si ho entenc: el Sr. Tremosa va fer un tweet, ahir, dient que li havien dit que el corredor del Mediterrani serà l'escollit, que una amiga seva de Brussel.les ho ha vist en un plànol. Aquest matí, el Sr. Tremosa és entrevistat per TV3, on posteriorment fan un debat sobre la qüestió. En l'entrevista, el Sr. Tremosa diu que no ha parlat amb ningú del Govern perquè tot plegat no és oficial, que només en va fer un tweet (perquè mola fer tweets i donar primícies; això no ho ha dit ell, ho dic jo). I de tot plegat es munta una notícia... que resulta que encara no ho és.

Estan com una puta cabra, polítics i mitjans, mitjans i polítics.

18 comentaris:

magazine.cat ha dit...

Així va tot, si el del cap del davant no saben ni el que diuen, que en podem esperar?

XeXu ha dit...

Jo us ho dic i no em feu cas. Les xarxes socials són una mala cosa, però no elles en sí, al contrari, com a invent són genials. El problema és que no són aptes per tothom, s'hauria de fer un test psicotècnic per poder usar-les, i molts no el passarien. Entre ells, esportistes i polítics. Quines ganes de fer-se veure i de ser els més guais, me cago en tot, és que treuen el pitjor de mi...

garbi24 ha dit...

la guerra per ser el primer en dir la notícia fa més mal del que ens pensem.....

Jordi ha dit...

Els polítics haurien de tenir prohibit tenir tweeter. Només fan que fotre la pota. Ho haurem de fer com el Gaspart? Ara parla el Gaspart president, ara parla el Gaspart aficionat/soci, ara parla el Gaspart president del Sant Andreu... uff!!

McAbeu ha dit...

I encara hi ha polítics que no entenen que la desafecció política creixi sense parar entre la població, els haurem de fer un tweet per explicar-los-hi.

El porquet ha dit...

El senyor Tremosa es mor de ganes de "xupar" càmera, oblidat com està per Brussel·les i va veure la possibilitat d'obtenir el seu minut de glòria. Fot un tuit i es queda tan ample! Fonts contrastades? Opinions rigoroses?

Ara, darrera van els mitjans i munten notícies d'on només hi ha foc d'encenalls.

I acabo amb en JORDI, al Sant Andreu hem viscut altres moments de glòria com el del ara famós Jaume Creixell.

Fa uns anys quan era entrenador va dir "el director esportiu s'ha reunit amb l'entrenador i han decidit la continuïtat d'aquest"... ambdós càrrecs els ocupava ell... i el presi era el Gaspart. Al loro!

Assumpta ha dit...

Totalment d'acord amb en XEXU... ostreeeeeees això de poder donar informació fa que la gent es torni boja... No m'agraden ni feisbucs ni tuiters ni rotllos d'aquests...

Cada vegada em molesta més estar escoltant un partit del Barça i sentir coses com "la foto d'aquella jugada l'hem penjat al twitter", "ja tenim tants seguidors al twitter", "el senyor Pere Peret ens ho comenta pel feisbuc"... va, home, va!!

Doncs res, aquest home un ximplet enlluernat per aquest "poder". Què trist.

Elfreelang ha dit...

Entre els qui no s'aguanten els pets i els que es tiren un tweet....anem apanyats

rits ha dit...

fan pena! un país i uns polítics de pandereta!!

Ferran ha dit...

És un problema de "titulitis", com comento al post. La necessitat de donar titulars és malaltissa, i sospito molt que és justament per això que Twitter no m'agrada. Hi sóc, perquè m'interessa provar qualsevol eina de comunicació, però no, no m'agrada gens, no el faig servir a penes.

Aquest cas del Sr. Tremosa i el corredor del Mediterrani és una mostra evident de l'ànsia de protagonisme. No ho dic només pel Sr. Tremosa; ell ha estat víctima, una més, d'una moda lamentable. Mandra de titulars, mandra de modes!

Rita ha dit...

Juraria haver deixat un comentari...

Bé, deia més o menys que fets com aquest són d'una gran irresponsabilitat. Un comentari així, fet abans d'hora, pot acabar sent molt perjudicial.

És allò que no diguis blat fins que no és al sac i ben lligat.

Seguim ben mancats de líders amb cara i ulls.

DooMMasteR ha dit...

El periodisme 2.0 pot ser molt perillós... les mans de vegades s'han de quedar quietes!

Gerard Agudo ha dit...

El pitjor va ser deixar amb el cul a l'aire a la seva companya eurodiputada...suposo que ara s'estaran d'explicar-li coses off the record al sr. Tremosa.Com es diria al twitter #etfelicitofill

Alyebard ha dit...

Potser era un globus sonda per tocar els pebrots al Ministre Blanco que va anar a exigir que es fes també el corredor central i el transversal? Sort que el comissari de l'UE el va despatxar en 30 segons. Si fos per Madrid el corredor mediterrani seria a la cua de la llista.

Miquel Saumell ha dit...

Les xarxes socials no són una mala cosa com diu algú de més amunt sinó l’ús que se’n fa en mans de segons qui. Sembla evident que en Tremosa encara no les ha entès, i si les ha entès potser hem de concloure que és una mica irresponsable. Però potser només buscava afany de protagonisme, i si és així ho ha mig aconseguit.

Deric ha dit...

els polítics són inútils, ara se'ls ha posat de moda fer piulades i la "caguen" contínuament pensant-se que només ho llegeixen els seus amigots

Carme ha dit...

Jo m'apunto a la idea d'en Mc. Potser he de twittejar milions de tweets als polítics que sàpiguen que n'estem farts... que facin l'ase d'aquesta manera!

Ferran ha dit...

Bé, amics, només cal llegir els vostres comentaris per treure la conclusió que, d'entrada, estava segur que treuriem: estem tots d'acord que actuar com ho ha fet el Sr. Tremosa és qualsevol cosa menys intel.ligent.

Com diu en GERARD -sí, jo també vaig pensar el mateix- ... maleïda gràcia que li haurà fet a la seva confident, alemanya per més senyes, si li ha arribat el tema. Certament, costa d'imaginar que ningú torni a confiar-li cap informació, si en Tremosa s'ha de dedicar a esbombar-la. A Twitter, naturalment, que queda molt guai.

També vull dir que coincideixo, segurament molts ho fem, amb la puntualització d'en MIQUEL: el problema no és mai l'eina, sinó el mal ús que se'n fa.

Moltes gràcies a tots, com sempre, per donar la vostra opinió!