Per a residents o visitants: 30 carrers imperdibles

D'entre milers, quins són els carrers preferits pels berlinesos? Tatxan, tatxan... http://tinyurl.com/6clqrmd Si coneixeu la Hauptstadt, quin és el vostre favorit? ◄► Estas 30 calles, de entre más de 10.000, son las favoritas de los berlineses, las que uno no puede dejar de pasear por lo menos una vez: http://tinyurl.com/623u4jv ◄► Out of over 10 thousand, these are the 30 most favourite streets in Berlin: http://tinyurl.com/5rozpyr


pbase.com

11 comentaris:

garbi24 ha dit...

el meus coneixements d'alemany faran que el dia que vingui necessiti un o una bona guia, encara que amb un bon planell i ajudat de gps anem a tot arreu.

Rita ha dit...

Vols dir que ho vam veure tot? Vols dir que no convindria una 2a.TBfC? hehehe

Jordi ha dit...

Ostres, me'ls hauré d'estudiar per quan anem el gener. Per cert, ja tenim els vols!

Ferran ha dit...

◄► Garbi24. he sentit "guia"? ja el tens! ;) ◄► Rita, no me líes no me líes, que ja saps que si m'ho proposo, munto una 2.TFfC a Berlín en menos que canta un gallo! ◄► Jordi, vull dades!!

Carme ha dit...

Mira que jo no conec Berlín! Res de res... ni 10 ni 8 ni cap! :) Algun dia hi hauré de posar remei.

Anna Griera ha dit...

Hola Ferran! ets a Berlín? carai que xulo! és una de les ciutats que fa més temps que vull visitar i espero poder-ho fer ben aviat! :) abans d'anar-hi, m'informaré bé, perquè això de les 12 ciutats m'ha encantat! :)

Clidice ha dit...

què bé, hi veig el carrer on tenim l'hotel! :)

Assumpta ha dit...

Què xula que tens la web! :-))

Espero que trobis molts, molts viatgers a qui ensenyar aquesta ciutat tan maca! :-)

Ferran ha dit...

◄► Carme, no dubtis que t'encantarà (a menys que esperis trobar-hi una arquitectura espectacular, tot s'ha de dir ;) ◄► Hola Anna :) No te la deixis perdre: atrapa! (per cert, info de la ciutat la penjo tot sovint a la pàgina de la meva empresa: www.facebook.com/itineri.de) ◄► Clídice, ja falta menys! ◄► Assumpta, t'agrada? :)) La veritat, sí, trobo que ha quedat "apanyada"; ha de passar una mica de temps, però confio que la cosa funcionarà. Moltes gràcies, guapa!

rits ha dit...

Té raó l'Assumpta, què xula que està la web!

Només me'n recordo d'un carrer l'Under den Linden, xò a mi el que em va agradar més va ser els carrers tranquils del barri jueu, amb els contrastos: edificis restaurats, edificis bombardejats... m'inquietava el tema de les plaques al terra, sobretot quan vaig trobar una amb el meu nom, o algun monument que em va fer posar la pell de gallina, xò és un barri preciós, bohemi (fins i tot una mica hipiji, no?)

El que si que vaig pensar, i després una companya de feina que hi ha estat aquest estiu em va reafirmar) és que ara mateix s'inverteix molt més en l'est que no en l'oest, i que aquest darrer està quedant una mica enrere en modernitat, com anclat als 80, no trobes?

és clar que vaig estar el setembre del 2008, potser en quatre anys ha canviat la cosa....

per cert, quina ciutat tan bonica!!!

Ferran ha dit...

M'alegra que t'agradi el web, Rits :) Buf, és que hi ha tanta i tanta cosa per veure: Berlín no és una ciutat, en són 12 com explico en aquest últim article que he publicat al web. És moltes ciutats, és molts pobles, és gent molt diferent entre ella, és parcs enormes, museus grans i petits, cafès... Si pots venir una segona vegada, no t'ho pensis i fer-ho! (i avisa'm ;)