Una amiga teva arriba de visita i el primer que et diu és que no venia preparada per tant de fred. Ella és bielorussa i ve de Minsk Your friend is on visit and the first thing she tells you upon her arrival is she had not prepared herself for the cold temperature. Your friend is Belarusian and comes from Minsk.

14 comentaris:

XeXu ha dit...

Ja comença a ser data de que arribi el fred, ara mateix vinc del carrer i estàvem a 16ºC, a la una de la nit. Potser no cal tant, però una miqueta més sí! Ara que, si fins i tot la bielorussa s'ha esparverat, serà que la sensació tèrmica és de collons!

Ferran ha dit...

Noi, t'asseguro que la cara que se m'ha quedat quan m'ho ha dit, a banda de glassada donades les circumstàncies, ha estat de pasta de moniato. No sé quina serà la tèrmica ara mateix, però fa un fred que pela!

merike ha dit...

A les 8:26 matí tenim + 4 graus a Hèlsinki. Bon cap de setmana!

Jordi ha dit...

Tinc por... jo he de venir a Berlín el gener? Mamaaaaaaaaaaaa!!!

El porquet ha dit...

Benvingut el fred doncs! Aquí estem amb 20ºC a ple dia... buff, es fa una mica carregós i tot!

Aquesta bielorrussa deu ser l'excepció que confirma la regla! (a Suècia m'hi vaig trobar sueques morenes! ;p)

Jordi Dorca ha dit...

Jo m'apunto a la temperatura tèrmica de Hèlsinki.
I no tinguis por, Jordi, amb aquesta banyera que portes... El fred se suporta prou bé.

Clidice ha dit...

Ja començo a demanar, a familiars, amics i coneguts, anoracs extra, flassades i ampolles d'aigua calenta ... :P

zel ha dit...

Collons, quina cosa, el fred m'agrada, a mi! Petons!Ah, el paquet no ha sortit encara, que fan uns dies de vacances, per÷o vindr÷a estimatª

kika ha dit...

però que us passa pel nord? que teniu una onada de fred polar? :-)

Elfreelang ha dit...

Ostres així a Berlin ara deu fer fred de debò no? perquè a Minsk que hi passa no fa fred? el món està ben foll!

Salvador ha dit...

A mi també m'havia passat baixar d'Andorra i pelar-me de fred a Barcelona. Per mi Barcelona era un lloc tropical com ho deu ser Berlín per aquesta bielorussa.

Yáiza ha dit...

París, 14'2ºC ara mateix. Mínimes previstes per aquesta setmana d'entre 0 i 4º. (Però això només passa de matinada... tot i que jo surto de casa molt d'hora i me n'adono!). I diuen que encara ha de fer moooolt de fred. Ja ho veurem!

Ferran ha dit...

Elfree, Salvador, en teoria molta, molta diferència de temperatura no hi ha d'haver, però vaja, que a l'Oksana, la meva amiga, li semblés que a Berlín hi feia molt de fred, em va sorprendre considerablement, hehe...

Per cert, Salvador, suposo que a Barcelona la mala passada la provoca la humitat, segons com. Pel que fa a Andorra... fa massa que no hi vaig, i ja em falta!

Ei Yáiza, vista des d'aquí dalt, París és una mica tropical, hehe... La veritat és que Berlín està molt al nord i molt a l'est, i els alemanys de l'oest i sud (Colònia, Stuttgart, Munic, etc) troben la capital molt freda. Francament, ho és: freda i fosca (16.55h ara mateix, i ja se'ns ha fet de nit).

El que té París, sense dubte, és una bellesa urbana que supera de molt la meva estimada ciutat d'adopció, no ens enganyem.

Tapa't i no passis fred! :-)

Yáiza ha dit...

No sé, Ferran! Diuen que Berlín és ben bonic, però jo no hi he estat mai. Serà qüestió d'anar-hi pensant, que aquest any m'allotjarien de franc! A mi m'ha costat una mica trobar-li el punt a París (des dels ulls de resident, i no de turista, vull dir...), però sembla que a poc a poc li vaig agafant afecte. Quan hi estigui perfectament còmode, serà Juny i tocaré el dos cap a Barcelona!!