¡A buenas horas, mangas verdes!

Winter? where? What we've had so far cannot be considered winter. Although... yeah, looks like there are traces of it somewhere, ahead! I'll be glad to experience some freezing temps, finally, and also some snow... eventually. Just as glad as I will be when the spring bursts out, and dresses the whole city in green...

El fred, que fins ara pràcticament no hem tingut, treu el nas. De neu no n'hem vist pràcticament gens, i a dia d'avui les previsions tampoc no la deixen entreveure, però amb aquestes temperatures, amb màximes, puntualment, de 10°C sota zero i mínimes de fins a -15°C, qui sap...

Tendència de les temperatures màx. i mín. a Berlín, del 26 gener al 10 febrer

L'hivern m'agrada, em ve de gust que arribi, ni que sigui tard, tot i que des que vaig desembarcar a Alemanya, enguany farà (ja) cinc anys, em fa feliç l'arribada del bon temps. El fred no és problema, qüestió d'abrigar-se (Unterhosen inclosos, si cal); el problema és la manca de llum del novembre i del desembre. Poc abans de Nadal, però i afortunadament, els dies tornen a guanyar hores, la foscor, lentament, remet. Avui, a les 17h., encara no era negra nit. Primavera!

Primavera? hmm... no, no encara. Demà toca tornar-se a abrigar i els arbres seguiran pelats com una mala cosa, però ja falta menys, cada dia un dia menys...


8 comentaris:

rits ha dit...

Mmmm, tenim el mateix home del temps? aquí demà tb començarà a fer fred!!!

Carme ha dit...

Que el dia allargui per a mi és una alegria... a la tarda, però sobretot al matí!

La meva passejada matinal és molt més agradable de dia que de nit!

Assumpta ha dit...

Aquí també han dit que arriba ara el fred...

I a mi també m'agrada quan s'allarga el dia... el problema és que, quan s'està tan bé, amb fresqueta i el dia creixent... PAM!! en quatre dies arriba l'estiu! Puuufffff i això sí que no hi ha qui ho aguanti :-P

Francesc Puigcarbó ha dit...

a mi el fred m'acolloneix, dona¡m calor i no em queixaré mai. Aqui encara no n'ha fet de fred,llevat d'alguna dia, avui es veu arriba, el que no se és a quina hora.

El porquet ha dit...

Ja et veig marcant paquet amb aquests unternoséquè!

Aquí sembla que aquest cap de setmana per fi farà una miiiiiiica de fred. Però sobretot el que ja aniríem necessitant és que nevés... si no d'aquí a uns mesos començarem a tenir altre tipus de problemes.

Ferran ha dit...

Rits, el nostre no és calb i té una forma de parlar una mica diferent del català, però d'alguna manera, no sé com s'ho fan, a voltes diuen les mateixes coses, en el fons ;)

Carme, poquet a poquet (que no "porquet a porquet", huhu), les teves pasejades seran amb més i més llum!

Assumpta, no cridis al mal temps! (a l'estiu, vull dir ;) De moment, gaudeix del que tenim, que és el que ens agrada :-)

Francesc, hauràs de fer l'exercici contrari al que fem l'Assumpta i jo, que som ànimes d'hivern: passa com puguis les pròximes setmanes, que qui riu l'últim... ;)

Porquet, són un atemptat contra l'estètica, però amb segons quines temperatures, la diferència entre portar-ne i no portar-ne et pot deixar... glaçat! ;-)

Dafne ha dit...

Saps, jo sempre vaig cercant la llum; la foscor dels mesos de novembre i desembre, no m'agrada gens; ara quan el dia creix, el fred neix, però com bé dius, és qüestió d'abrigar-se, Jo espero la primavera per retornar als camins per on vaig a córrer, per sortir amb els nens fins més tard, per jugar a la plaça, per fer vida de poble. Perquè en definitiva, Valls és una ciutat amb tarannà de poble,
Ànims Ferran, que això ja ho tenim al tombar!! Per cert, les dones què porten. en alemany???? :))

Yáiza ha dit...

Maaaare meva. Avui m'ha donat per mirar la previsió de temperatures a París, perquè feia molts dies que feia una temperatura molt bona (al voltant dels 10ºC tot i que plovia i tal... però avui ha refrescat una mica (i ha sortit el sol, gràcies!), i al mirar la Méteo... horror! Divendres vinent potser estarem a -3 de màxima i -11 de mínima!!! Jo moriré!!!!

Per cert, genials els calçotets llargs... les noies ens limitem a posar-nos mitges+pantalons. Tot i que els bodies em semblen un gran invent que encara no he provat. Això sí, parlo dels de màniga llarga, eh! No fotem!