A propòsit de la 2.TBfC...

... només un petit aclariment: la convocatòria no és només per als seguidors de l'In varietate concordia, eh? Qualsevol catosfèric és molt benvingut d'afegir-se al club de blocaires viatgers per la trobada de Berlín al juny! ¿Que es tracta d'algú que no coneix la resta d'inscrits? això no és cap problema: en la 1. edició, els participants no es coneixien entre ells, excepció feta d'algun cas puntual. La qüestió és 1. ser membre de la catosfera (fins i tot amb el blog en "parada tècnica"), 2. tenir ganes de compartir alguna estona amb altres catosfèrics i, naturalment, també de 3. conèixer la cara estiuenca d'una ciutat fascinant, de la mà d'un blocaire català resident a la Hauptstadt. Així de simple. Per tant, feu-ne tota la promoció que vulgueu, si penseu que entre la vostra parròquia hi pot haver algú interessat a apuntar-s'hi!

Parlant de tot, ben aviat us explicaré una cosa relacionada amb dos aeroports berlinesos que, en realitat... són un de sol. Cordeu-vos el cinturó i poseu en posició vertical el respatller del vostre seient, la 2.TBfC s'enlaira!

3 comentaris:

Joan ha dit...

Només un avís. Si veus un punt vermell lluminós que t'apunta, no t'espantis. No és un franctirador ni res semblant. És un servidor que us espia de prop per si les mosques. Mai se sap.

montse ha dit...

Salut i bon viatge.

Ferran ha dit...

Joan, no perdo l'esperança que us acabeu sumant a l'expedició. Creu-me que aquesta ciutat, a l'estiu, no té res a veure amb la que vau conèixer. I si t'agrada la cervesa, ni t'ho explico! ;-)

Montse, si t'hi vols apuntar, ja ho saps: ets més que benvinguda!