Adéu, o encara no?

Fent una ullada a les previsions, podriem convenir que som a les acaballes d'un hivern que, en termes generals, ha estat benèvol. De fet, el d'enguany no pot ser qualificat d'hivern comme il faut, si el comparem amb els dos últims. Tot amb tot, encara hi som; n'és una mostra aquesta blanca estampa, presa aquesta mateixa setmana al Tiergarten.

Tres mesos enrere ens trobàvem en plena tardor, d'aquí que el blanc d'aquests dies fos, aleshores, una preciosa explosió de colors.


It might seem the winter is left behind, at least according to the weather forecast for the next many days. But who knows, it is still February 24th so anything is possible... If you click here, you will see the same spot at the Tiergarten, three months ago: instead of white, an explosion of colors was to be seen.

17 comentaris:

Carme ha dit...

Encara queda un trosset d'hivern... a veure què farà!

El març, marçot... no sempre és de fiar, eh? Jo per aquí al Vallès recordo unes quantes nevades (en molts anys de diferència) del mes de març.

joan gasull ha dit...

no et confiïs, el març encara és perillós i pot fer de les seves.

Lluïsa ha dit...

El mateix indret i alhora tant diferent... Ens l'ensenyaràs quan estigui amb tota la varietat de verds?

Bon cap de setmana!

Assumpta ha dit...

La foto nevada és preciosa :-) ara bé, la de la tardor és impressionant, maquíssima!
En tot cas, dos regals de la natura, que va canviant de vestit i n'hi ha per a tots els gustos :-)

XeXu ha dit...

Home, l'hivern ha tingut els seus moments, però a casa nostre no sol ser massa rigorós. Ara que, tu ens mostraves unes temperatures que feien feredat, segur que no t'ha semblat que n'hi hagués per tant?

Quadern de mots ha dit...

De totes les estacions, tal com les coneixíem abans – ara, uf - em quedo amb els colors de la tardor, després el blanc i fred hivern, per seguir amb la primavera. L’estiu... no en vull ni sentir parlar. Ara encara ens queda hivern, aquí i allà, però no crec que sigui tan fred com en dies anteriors, ni aquí ni allà, espero.

Magnífiques fotos!!!.

Francesc Puigcarbó ha dit...

Tu no sé, vius en un lloc rar on manen les dones, o almenys una, però aqui sembla ja s'ha acabat la cosa del fred, o aixó espero i desitjo.

rits ha dit...

Per aquí estem vivint uns dies pre-primavera que déu n'hi dó. Per mi és el moment més maco de l'hivern, el sol escalfa en justa mesura i tot de color omple els dies. Però si, encara li queda un mes a aquest hivern!!!

ànims, que després igual trobem a faltar la neu.

preciosa la foto.

magazine.cat ha dit...

Encara queda fred pel davant, no ens podem refiar.
Bon cap de setmana.

Dafne ha dit...

Jo diria que encara NO!!! Saps com que no et coneixia, no havia vist les fotografies de la tardor, m'agraden molt més, aquella calidesa dels colors en ple equinocci, dóna una sensació més acollidora, que no pas la blancor de l'hivern.
Així, que no "març, marçot, mata la vella i la jove si pot"!!!!

Galionar ha dit...

Un hivern benigne? Bé, meteorològicament parlant potser sí, almenys no hem patit grans nevades; però la que ens està caient a sobre des de tots els àmbits el converteix en qualsevol cosa menys tranquil... I sí, falta el març encara. Però bé, també aquest any arribarà la primavera!
Abraçades!

Alyebard ha dit...

Tot a de seguir el seu cicle, ja arribarà la primavera amb l'esclat de colors. Però aquí el març és marçot. No sé que tal per aquí dalt.

Clidice ha dit...

Cada dia em convenço més de l'imperi d'anar a Berlín a cada estació, tu ens ho demostres :)

Aquí ja s'ha acabat l'hivern, els meus narius ho van comprovar ahir, a la cua d'Hisenda amb els efluvis aromàtics dels alerons del personal. :)

El porquet ha dit...

Aquí ja fa uns dies que, a ple dia, sembla que l'hivern ens abandoni ja definitivament. Haurem d'encomanar-nos a la saviesa popular (març, marçot, mata la vella i la jove si pot) per a que les nostres muntanyes rebin alguna nevada copiosa i tardana...

Elfreelang ha dit...

Arribo tard Ferran...no ens podem refiar del mes de març si fins i tot els romans ens avisaven compte amb els idus de març! el 8 de març del 2010 va nevar a Catalunya!

Xavi ha dit...

A mi m'agrada l'hivern. M'agrada combatre'l amb calor humana. Quan n'hi ha... :)

Ferran ha dit...

Teniu raó, els que dieu que del març no ens en podem pas refiar. Per si un cas, tinc la bufanda i el gorro de llana ben a l'abast!

► Lluïsa, sense dubte; la meva intenció és fer la sèrie completa, des d'aquest mateix lloc.

► XeXu, cert. Quan vius en una ciutat on passar dies amb -10° és normal, quan en tens 2° sobre zero (o més, esclar) realment no sents que faci fred :)

► Galionar, tens tota la raó: météo a banda, l'hivern en què vivim immersos és descoratjador :(

► Alyebard, aquí la primavera no ens arribarà abans de Sant Jordi (si fa com cada any); ens cal paciència...

A tots, moltes gràcies per deixar les vostres petjades amb els vostres comentaris. Merci ♥ (m'encanten els cors aquests)