Ahrg!!!

Si em punxen, de debò que no em treuen sang. Assisteixo aquests dies, atònit, a la repugnant lluna de mel entre la dreta catalana i la dreta espanyola. De l'espanyola, res a dir, aquí ens coneixem tots: dreta pura i dura, de la que castiga al treballador amb una reforma laboral gràcies a la qual acomiadar un empleat serà més fàcil i més barat, amb arguments tan sòlids com "previsió de pèrdues" (estarà justificat fer fora un treballador en base a un raonament hipotètic!). La OCDE, naturalment, aplaudeix la reforma gairebé amb histèria.

"La reforma laboral facilita el despido de 20 días si caen las ventas, aunque haya beneficios"

Brutal: una empresa té beneficis, i tot i això pot acomiadar treballadors. I surt el ministre Montoro i diu que la reforma "está muy pensada para los que no tienen hoy empleo, y promover la estabilidad". Sóc jo, són ells o som tots, que estem més pallà que paquí??

El mateix govern de dreta pura i dura recupera un altre tema estrella: el corredor del Mediterrani. Els ports mediterranis del nostre país, que continuen sense connexió ferroviaria amb Europa, tornen a tenir competidor: el també famós (si tú famoso, yo también) pas per Osca, aquell que implica foradar 40 km pels Pirineus (i passar pels Monegros, ja em diràs tú!). Potser és que l'anormal de la ministra de Fomento, Ana Pastor, està disposada a pagar-ho amb diners de la seva butxaca? no, de la seva no: de les nostres, òbviament. Ja hi tornem a ser, els diners públics, que són de tots, usats per fer politiqueta...

La raó esgrimida per la Sra. Pastor per recuperar aquesta opció, brutal també:

"Dígale usted a un ciudadano de Extremadura, o de Huelva, o de Soria que él no es prioritario. No queremos una España asimétrica"

Totes les dades sobre el pes de l'eix Mediterrani en el PIB espanyol (ni tan sols català, sinó espanyol!) importen un rave. Ho sé, ho sé, la ministra diu que recuperar l'opció Osca no vol dir deixar de banda el Mediterrani. Però és OBVI que si hi ha d'haver diners per al Pirineu i aquests no está previst que surtin de la butxaca de la ministra, sortiran d'alguna altra banda, no?? 2 + 2 = 4

Parlava dels governs de dreta pura i dura. Als del PP, deia, ja els coneixem. A CiU també, és obvi, però per raons "sentimentals" (un moment, vaig a vomitar, ara torno), les decisions d'aquests últims em toquen d'una manera especial. No dic més greu, díc "especial". Pregunta al president Mas: què punyeta esteu fent, convergents?? (o "què esteu fent, convergents de la punyeta??"). El PP se us està pixant a la cara, i vosaltres vinga jugar a la puta i a la ramoneta... Tenia la vaga, vaguíssima esperança que els set anys a l'oposició els haurien servit per madurar, però és obvi que no ha estat així: CiU continua com sempre, amb una mà fent la gara-gara als independentistes, amb l'altre donant de menjar a la fastigosa (extrema)dreta espanyola, fastigosa per (extrema)dreta i fastigosa perquè, evidentment, porta a la sang tocar els pebrots a Catalunya (de l'aeroport de Barcelona no cal que en parlem).

Conclusió:

a tots els treballadors espanyols (i catalans) que al novembre vau votar PP, per les raons que sigui (s'ha de ser cafre!), sense acritud...


Sense acritud... i amb il.lusió, per suposat.

16 comentaris:

joan gasull ha dit...

el més fotut de tot es que no hi ha ningú darrera d'aquests capullos que pugui o vulgui realment solucionar el tema

Francesc Puigcarbó ha dit...

la única diferència entre Ciu i el PP és que els primers ballen sardanes en la intimitat. Jo vaig votar en blanc, ho sento, potser no val per a res, però no tinc nassos de votar a ningú.

Clidice ha dit...

... mmmm ... què t'he de dir? ... doncs que sí, és clar :(

Joan ha dit...

Argh, al final t'ha tremolat la mà per a aplicar el mateix sac als que van votar pepes i als que van votar cius...
Però em temo que el ditet no només és també per a ells, sinó que ens l'haurem d'empassar tots, tots. Apa.

El porquet ha dit...

No t'hi facis mala sang. Pel que fa als convergents, doncs assistim a l'enèsima baixada de pantalons, de val més peix al cove, del sentit d'estat i tota aquesta retòrica que exhibeixen per a seguir fent el que han fet tota la vida. Pactar amb la dreta espanyola per algun interès que ells deuen tenir i alguns no entenem.

Pel que fa al corredor mediterrani i el corredor central. Tenen els sants collons de dir que no volen una espanya assimètrica... si la tenen ben radial els malparits. Doncs això, seguim assistint a la repetició de papers.

Tot va pel mateix pedregar fins que no ens en vulguem sortir definitivament. Malauradament, avui per avui, la majoria de la població catalana és cafre. Apa, ja ho he dit, potser queda molt superb o elitista, però no puc entendre als votants del PPSOE a Catalunya (deuen tenir ganes que els segueixin fotent la mà a la butxaca) i als convergents... doncs bé, són uns titafredes, ja que és un constant "vull però no puc".

Ho sento, he parlat malament al final, però m'has escalfat i estic emprenyat!

Ferran ha dit...

Joan, l'haurem de solucionat nosaltres. De tant de brain-storming, acabarem per saber com fer-ho.

Francesc, no ho hauria dit millor. És ben fàcil enganyar bona part dels catalans, només cal tocar la tenora i patapam, ja ho tenim.

Clídice, putu panorama que tenim.

Joan, no seré jo qui defensi CiU, però és que l'objectiu del post són els assalariats que han votar un partit que els acaba d'encular amb una reforma laboral de tres parells de nassos...

Porquet, ho veig exactament com tú. I reament, sí, viure a Catalunya i votar el PP o el PSOE em resulta incomprensible. I a CiU també, vist el que estem veient.

Tirant lo Bloc ha dit...

El país s'està convertint en irrecuperable. Jo ja plego. Estic tip de fotre'm contra la paret.

Elfreelang ha dit...

Em sento com tu...i ja no em queden paraules però el dibuix del final ja ho diu clarament...i encara pretenen enganyar...ens tracten d'imbecils

kira permanyer ha dit...

ostres, que be que ho has escrit. Jo el primer que he twittejat aquest matí ha estat sobre el puto corredor central... aquesta dona s'ha begut l'enteniment? i després diuen que no hi ha un duro? foradar més de 40kms de tunel pels Pirineus? i de l'impacte ecològic, no en parla ningú??????? i després el Mas es feia l'orgullós fent veure que li costava donar la mà a l'Alicia, la tia aquesta ensil·liconada que no pucccccc no puccccccccccc

Jordi Dorca ha dit...

Quan jo tenia 15 anys es deia: "Convergència ensenya la bandera i amaga la cartera". Ben actual, tot plegat. Utilitzen el país com a marca electoral, però hi van en contra.
Però el país no se n'adona, ai las!

magazine.cat ha dit...

Dies abans de les eleccions pensava que la gent no seria tan ... com per votar el PP però dins meu alguna cosa em deia que si, que guanyarien les eleccions. Ara quant veig aquest munt de despropòsits penso el mateix que tu escenifiques tan be a l'última foto que publiques.
En quant a convergència sempre he pensat que són uns venuts.
Això ha de fer un pet per un costat o altre, és molt trist i desmoralitzador:((

Jordi ha dit...

Sento la mateixa ràbia i impotència!! i si abans parlava del PPSOE ara parlo del PPSOECiU (amb CiU l'últim intencionadament). És que no hi ha cap polític que es preocupi per Catalunya? Deuen estar comprats, guanyar molts diners o treure'n algun tipus de profit mentre anem cap a l'enfonsament total.

M'estic tornant agressiu amb votants de CiU. No hauria de ser però no puc evitar pensar que se m'estan pixant a sobre i diuen que plou mentre riuen (el mateix que deia pels espanyols abans...)

DooMMasteR ha dit...

I les enquestes encara avalen a CIU... Lo dit, un pas endavant i dos enrere :-(

Dafne ha dit...

El que més em fot, és com pot haver-hi gent tant ruc, i perdoneu, però és que no trobo cap paraula millor, que els voti, i ara se´n lamentin; quan van a les urnes, que no saben què collons vol dir aquell vot. I sempre amb la mateixa retòrica. Jo ja n'estic tipa de tant fantasma que no fa ni pensa fer res. Però ara en paguen tots les conseqüències!!!

Dafne ha dit...

paguem, volia dir!!!

Ferran ha dit...

Tirant, entenc -i comparteixo- la teva desesperació. Em sap greu per tots.

Elfreelang, sí que ho fan, sí. És urgent que els demostrem que no ho som!

Kira, això del corredor aquest... en fi, tot plegat és tan surrealista que costa no parar boig. De vegades entenc els malalts de futbol: cal distreure's. Potser m'hi acabaré aficionant :-(

Jordi Dorca, és ben bé així. Hi ha un temps en què van aconseguir enganyar-me; ja no cola, fa temps que ja no cola.

magazine.cat, que guanyarien... i que ho farien amb absolutíssima com ho van fer. És un país increïble: ple de curreles amb sous de merda... que voten a l'(extrema)dreta aquesta!! Esclar, els atiborren de Gran Hermano, Belén Esteban i companyia...

Jordi, jo també me n'estic tornant. Com dic a l'escrit, m'ha costat veure'ls com el PP, només que "en català", però cada dia em costa menys (per no dir que ja hi he arribat).

Dafne, suposo que hi ha molta gent desinformada, o granhermanitzada o digues-li com vulguis. És francament una desgràcia.