Chexpo

Sou a València? Si és així, segur que us paga la pena apropar-vos a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, a partir de dijous 23, on es podrà veure l'exposició "Art en acció". Tal com s'explica al web, és tracta d'una mostra que "recull les obres donades a Acció Cultural del País Valencià per més d'un centenar d'artistes del país, que es posen a la venda per contribuir al pagament de les multes imposades a Acció Cultural pel govern de Francisco Camps, amb motiu de les emissions de TV3 al País Valencià".

Els artistes participants són un munt, més de cent! Podeu conèixer-los (necessitareu una bona estona, hehe) en aquest link. Una d'elles és una blocaire a qui vaig tenir ocasió de conèixer personalment en un acte de la catosfera, a Vic, l'any 2009; és la Cristina Guzmán, tota una artista, persona compromesa amb el país. Passareu a saludar-la, i de passada li doneu records de part meva? ;-)

L'OCCC és al C. Sant Ferran 12

6 comentaris:

joan gasull ha dit...

home em cau una mica lluny, però tant de bo aconsegueixin reobrir la millor tv de la península.

Carme ha dit...

A mi també em cau una mica lluny, però m'agradaria anar-hi!

Francesc Puigcarbó ha dit...

si no baixo a BCN per mandra, com vols que vagi a València. Que pugi l'exposició.

salut

Lluïsa ha dit...

Quina bona iniciativa i quanta gent implicada; coses com aquesta fan pensar que encara no està tot perdut.

Li acabo de passar aquesta informació a un conegut molt conscienciat amb el país (https://www.facebook.com/jaumepiquer) perquè també en faci difusió, si és que encara no ho ha fet.

Quadern de mots ha dit...

Hi ha força gent implicada, espero que vagi molt bé.

Ferran ha dit...

Joan, Carme, Francesc... no us queixeu; a mi sí que em cau lluny ;-)

Lluïsa, merci per fer-ne difusió. I a tots, si teniu amics o coneguts al País Valencià, potser els agradaria tenir aquesta informació...

Quadern, deu n'hi do, sembla una manifestació... de cultura per la cultura de tots nosaltres. Segur que anirà molt bé!