Por que não Lisboa?

Es veu que el Real Madrid no vol cedir el seu estadi per la final de no sé quin torneig, final que han de disputar Barça i Athletic de Bilbao. Un petit entrebanc, diuen, perque el que interessa és jugar-la en un estadi gran. Descartat el Camp Nou per raons en principi òbvies i el Bernabéu pels motius que sigui (tinc entès que, anys enrere, el Barça no va voler cedir el seu estadi al Madrid, perque hi jugués no sé quina final), el tercer en discòrdia seria el Mestalla valencià, es veu, per una raó de capacitat.

A la mateixa península que compartim catalans, bascos i espanyols, hi viuen també els portuguesos. En una Europa sense fronteres com la que afortunadament tenim, ningú no ha pensat proposar l'estadi del Benfica de Lisboa (66.000 espectadors) per a aquesta final? El titular, alguna cosa com "Barça i Athlétic se jugen la Copa del Rei en sòl portuguès", em fa somriure en imaginar algunes cares.

I parlant de somriure, cosa justa i necessària en els temps que corren...


També m'ha fet riure, per cert, i molt, aquest gag. La Chacón encara és capaç de fer-nos passar bones estones! Bé, ella no, no ben bé... http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/3945590

17 comentaris:

El porquet ha dit...

Lisboa no!!!! No és Ejpañññññiaaa!!!! Tot i que ja els agradaria...

Veient algunes reaccions a la classificació de vascos i catalans per la final un se n'adona (o més aviat reconfirma) que hi ha molta esquizofrènia per les espanyes. Ens insulten fins al carnet d'identitat, que si la copa d'ejpaññññia no la jugarà cap equip ejjjpañññol, però després no poden viure sense nosaltres.

Estan molt malalts...

Jordi Dorca ha dit...

1. Aquesta negativa no deixa de ser una contradicció. Neguen la major, de fet. L'espanyolitat esdevé irreal.
2. Jo demanaria més propostes d'estadi.

Joan ha dit...

Esquizofrènia total. Ens volen espanyols per la cartera. Però clar, si els guanyem els títols, no.

Aquí, allà o a Portugal, xiularem l'himne i al rei.

P.S.: Que no t'enganyin. El Barça no s'hi va negar pas. Es va jugar a l'Estadi Olímpic perquè a tohom li va interessar un gran esdeveniment en un estadi sense ús. I al Barça li va anar bé...

magazine.cat ha dit...

Mol bo el gag de la Chacón:D

garbi24 ha dit...

que ho facin al camp del Mirandés....així el rei podrà tenir més a prop els seus fans.....sentat en una cadira plegable de camping

jomateixa ha dit...

Molt d'acord amb que no poden viure sense nosaltres, tenim els millors.
Està bé començar el cap de setmana amb un somriure.

XeXu ha dit...

Em sembla que no seria una cosa excepcional, els anglesos van anar a jugar una final de copa, o d'alguna de les competicions que juguen allà a la Xina, encara que era per motius comercials. Anar a Lisboa no hauria de ser gens greu.

Que bona la foto del gat i el gos, genial!

Carme ha dit...

Espero que es jugui on es jugui es xiuli tot el que s'ha de xiular i es posin totes les pancartes independentistes que s'han de posar.

Com la darrera vegada que van jugar la final el Barça i l'Athlètic.

rits ha dit...

Que juguin on vulguin. De tot plegat, el que m'encanta és la de xists que s'estan fent entorn la final i el rei. Em fan el riure tonto!

Assumpta ha dit...

Té raó en XEXU, és veritat, una final anglesa es va jugar no sé on per publicitat... alguna cosa així... Doncs res, per què no anem a Wembley? :-DDD

kweilan ha dit...

El camp del Lleida no està malament.

Francesc Puigcarbó ha dit...

Lisboa no! que es la copa del Borbó. Podrien jugar la final al camp del Mirandés.

Ja vaig veure el POLÒNIA l'altre dia amb aquest gag.

salut

Yáiza ha dit...

Home, pobres madrilenyus... si bascos i catalans juguen la final de la copa al seu estadi... el xerricar de dents merengue arribaria fins a la Xina! Hahaha! No cal ser cruels amb ells... que estan eliminats (oh, per qui? ah, sí, pel Barça!) i ja tenen prou pena! =P

Lluïsa ha dit...

Posats a creuar fronteres, podrien anar una mica cap al nord, just a l'altra costat dels Pirineus, a jugar la final; tant Catalunya com Euskadi es sentirien com a casa, i algun camp prou gran deu haver-hi, no?

Ferran ha dit...

porquet, per raó de l'exili m'estic perdent aquest debat apassionat que sembla hi ha al voltant d'aquesta final "no espanyola". Gràcies als déus, afegeixo.

Jordi, són un constant ni contigo ni sin ti.

Joan, merci per l'explicació. No és que hagués investigat massa el tema, francament, i el poc que havia llegit... Aclarit, doncs!

magazine.cat, no llores por mi socialistaaaaaaa ;-)

garbi24, vaig a mirar on és el Mirandés aquest...

jomateixa, amb el panorama que tenim, un somriure per aquest cap de setmana (com a mínim pel cap de setmana!) m'ha semblat gairebé obligatori :)

XeXu, entenc que no, que no hauria de ser-ho. Però els titulars a les espanyes segur que anirien per on apunto, hehe...

Carme, jo també!

rits, ostres, me'ls estic perdent. Inconvenients (o no) de viure a 2000 km d'Ibèria, hehe...

Assumpta, seria un excel.lent aparador internacional, això segur.

Kweilan, per mi endavant! :-)

Francesc, al Sr. Borbó igual li faria gràcia i tot, tornar al país on va passar la seva infantesa...

Yáiza, però ja va ser així, eh? no sé si fa un parell d'anys, més o menys. La mateixa final, entre Barça i Athletic, al Bernabéu, hihi...

Lluïsa, segur que sí. El del Paris St Germain, suposo. Podriem demanar la Yáiza que n'investigués la capacitat :-)

Lluïsa ha dit...

He dit una mica, parlava més aviat de Baiona o Perpinyà.

Yáiza ha dit...

Uuuuiii... fa dos anys! Llavors jo encara era una persona coherent que renegava del futbol!! ;) I mira'm ara... escoltant el Puyal per la ràdio mentre frego plats... on anirem a parar!