Records agredolços

No podrà celebrar el 20è aniversari de l'estrena d'aquell Bodyguard que ens va arribar a l'ànima, interpretacions a banda, per aquella veu greu i una lletra i una melodia que, si no eres de pedra, t'arribaven ben endins. La Whitney Houston, morta ahir dissabte als 48 anys, ens ho deia amb aquella profunditat: "tot el que m'emporto són records agredolços". No és veritat, Whitney: t'emportes una veu poderosa i l'honor d'haver tocat milions de cors, arreu del planeta. Descansa, ara sí, en pau.

18 comentaris:

Lluïsa ha dit...

Es d'aquelles morts que sap greu, se n'ha anat una gran veu.

kika ha dit...

tens molta raó... vaja ho comparteixo tot... i estic tocada, no crec per la seva mort, que sap greu però no crec que n'hi hagi per tant, sinó segurament per haver tornar a sentir aquella cançó que ... aix!!!

XeXu ha dit...

Ostres, s'ha mort la Whitney?? Primera notícia! Ho he llegit en primícia al teu blog i després he anat a mirar el diari. Vaja, una altra gran veu que ens deixa, i segur que altre cop per culpa de les drogues, perquè aquesta dona estava súper enganxada de feia molt temps. És una llàstima com talents com aquests acabin fets una desferra...

Elfreelang ha dit...

M'ha deixat ben parada aquesta mort....si era jove encara! sap greu

Francesc Puigcarbó ha dit...

vist el panorama, es el millor que li podia passar, ara si que descansa en pau, una pau que no va saber trobar en vida. Com tants d'altres no va saber païr la fama, que es la que l'ha portat a l'autodestrucció.

marta ha dit...

Molt tris cert, es el preu de la fama tot el que va patir aquesta gran veu.

Recordo Bodyguard tota la musica de la pel.licula, realment fascinant.
Descansi en pau.

Galionar ha dit...

Era com una crònica d'una mort anunciada, la seva vida. Ara sí que finalment podrà reposar en pau. Aquesta cançó m'ha fet posar la pell de gallina.

Carme ha dit...

Quina llàstima no saber viure amb tantes coses que tenia... per viure.

Mireia ha dit...

Sí que tenia una gran veu Un llàstima aquest final

Jordi Dorca ha dit...

M'agradava. I m'agrada. Gràcies.

Dafne ha dit...

Sempre m'ha emocionat aquest cançó, i ara encara més, perquè la vida se li ha esmicolat, i una altra vegada, les morts massa joves sobrevenen al que hauria de ser una llarga vida. Generació maleïda per les drogues; la fama trastoca.
Òstia quin greu!!!
Whitney, descansa en pau!!!

cantireta ha dit...

RIP! Les cançons i la veu calaven fondo. M'agrada, m'agradava, era molt bona.

Assumpta ha dit...

Una veu impressionant, fantàstica. Ha de ser tan difícil viure quan ets a un aparador! suposo que moltes vegades et deus sentir perdut i desorientat, potser enyorant esser una persona anònima.
Descansa en pau, Whitney.

Joana ha dit...

Una vida intensa, un descans que arriba massa d'hora. Una gran veu i fantàstica a "El Guardaespaldas"
records Ferran

El porquet ha dit...

Hi va haver un temps que, més que enamorat de la seva música i la seva veu, jo em sentia més enamorat, platònicament, de la seva bellesa.

També és una època que recordo que, la seva música va anar de la maneta dels meus primers enamoraments.

Se'n va una gran veu (tot i no agradar-me massa la seva música, cal reconèixer la preciosa veu que tenia), però potser el que sento més és que, amb ella, se'n van part dels records que m'unien amb aquella primera noieta, amb aquells primers records tremolosos, vegonyosos i a flor de pell.

magazine.cat ha dit...

Quina pena, tan jove!!!
Ens queda la seva música per recordar-la, i que trobi els descans que no va tenir en vida :(

pati di fusa ha dit...

se'n va una altra veu prodigiosa. amb la fama ha de ser tan fàcil perdre el món de vista i tan difícil de vegades saber qui i què ets...

jo em quedo amb la whitney vuitantera d'"I wanna dance with somebody" i "so emotional". dep.

Ferran ha dit...

Doncs sí, amigues i amics: una pena, com sempre sap greu la mort d'una persona jove. Com alguns de vosaltres feu notar, és doblement llàstima que podent-ho tenir tot, et deixis la vida per no saber com gestionar la fama. Segur que no ha de ser senzill.

Sempre ens quedarà la seva música.