No, aquest cop no va de qüestions horaries...
http://www.lavanguardia.com/lectores-corresponsales/20120308/54266106347.html

12 comentaris:

rits ha dit...

Ei! recordo el post que en vas fer!! què xulo que et publiquin, no?

XeXu ha dit...

Però a veure, a tu et paguen per escriure a la Vanguardia? Perquè si no ho fan, ja ho pots començar a demanar, que et prenen el pèl.

Aquest comentari és en broma, és el que anava a posar, fins que se m'ha acudit mirar els comentaris del post d'abans, fins ara no ho havia fet, em sap greu. M'he quedat força sorprès. Primerament, no estic picat per res ni en tinc motius. Del tema dels horaris te'n parlo a continuació.

En segon lloc, el que m'ha sorprès més és que diguis que detectes alguna cosa fa dies amb comentaristes habituals. Que em pengin si sé de què estàs parlant. He vist que la Carme també ho preguntava, no m'he llegit els comentaris en profunditat, però no m'agradaria que quedés cap malentès, perquè, parlo per mi, jo no tinc cap mena de problema ni entenc el que dius que has detectat, espero que m'ho expliquis per la via que vulguis.

Referent als horaris, vaig incloure a la Carme en el meu comentari perquè érem els únics dos que sortíem a la llista dels noctàmbuls. Quan deia que perdries dos comentaristes era només en el cas que ens perseguissin i exterminessin per ser noctàmbuls, com deia al comentari! No era pas una amenaça de res, al contrari, era una broma.

Sento si t'he semblat despectiu en comentaris anteriors, pensant en les coses que he posat potser sí que era una mica fora del to que tocaria, però era per la confiança que hi ha. Si et sóc sincer, no hi veig cap mena de problema amb els horaris que fem aquí, i tampoc no veig que la gent es queixi massa al respecte, tot i que quan tu has preguntat molts semblen estar d'acord amb mi. Segurament, i d'això no n'estic orgullós perquè m'agrada sempre tenir en compte el que preocupa la gent, és que penso que aquest és el més petit dels nostres problemes, i no he comentat amb el respecte que tocava, per la qual cosa demano disculpes.

Més enllà d'això, no sé si hi ha algun altre problema, però si hi és m'agradaria saber-lo. Espero haver-me expressat de manera que tot quedi clar, però qualsevol cosa, la parlem.

XeXu ha dit...

Perdó, on posa 'molts semblen estar d'acord amb mi' hi ha de posar que 'semblen estar d'acord amb tu', és clar.

Assumpta ha dit...

Et faràs famós, FERRAN!! :-)))

Per cert, a La Vanguardia no necessitaran alguna comentarista de manualitats? Ho dic de veritat. Cobrant, clar... Qualsevol cosa, per petita que sigui em va bé... Si volen també puc comentar de futbol, una mica de literatura... Els puc fer un article sobre Dickens (hi ha blogaires que en saben més que jo, però no els hi diguis res, que ells ja tenen feina)... No sé, un curset de fer mitja per entregues... I si els escric algun relat? La poesia se'm dóna fatal, però de relats en puc fer algun d'acceptable...

Ah! També els podria explicar coses de Van Gogh!

I una mica de cultura religiosa? Avui en dia la gent no té ni idea de res de religió... Tu dius que som a Quaresma i et parlen d'una vella amb set cames... jo ho podria explicar...

No sé si sé alguna cosa més...

Francesc Puigcarbó ha dit...

ja el recordo el post. Però que te'l publiquin fa patxoca. No volen cap corresponsal de Sabadell els de la Vanguardia?

kira permanyer ha dit...

Felicitats per la publicació!!!!!!!
Respecte al contingut m'ha fet sonriure i recordar vells temps, quan anava a classe.... era divertidissim quan ens trobavem una paraula com les que descrius. Un company de classe ho feia molt be. Ens deia: tu suelta, tu suelta... ya verás como sale sola... i ho gesticulava movent les mans com quan et relaxes... jajajajaajaj A vegades sortia, moltes no...

joan gasull ha dit...

A veure si hauràs de tornar a Catalunya per la redacció de la Vanguardia......

magazine.cat ha dit...

wuauuu... a més de semblar difícil d'escriure, no et pregunto com ha de ser pronunciar-ho, això és pitjor que l'embarbussament més difícil.

Bon cap de setmana i continua així ;)

jomateixa ha dit...

ep! què bé, a la Vanguardia!!

DooMMasteR ha dit...

Eeeeiii! Quins records! Quant de temps fa d'això?

Felicitats crack! Ja en van dos!

Ferran ha dit...

Rits, sí, mira, la veritat és que em fa gràcia :)

XeXu, no em paguen però els dos articles que m'han publicat fins ara els havia escrit ja pel web de feina, www.itineri.de

Assumpta, sense dubte podries explicar moltes coses. No sé si els deu caldre una corresponsal a Reus, potser si preguntes...

Francesc, hmm, ni idea. Igual com li dic a l'Assumpta, qüestió de preguntar. Qui sap ;)

Kira, o sigui que estudiaves alemany? Te'n recordes d'alguna cosa, o ja el tens oblidat?

Joan, sincerament: zero ganes (de tornar a Catalunya, per ara)

magazine.cat, a l'article hi ha el link a la pronúncia d'una d'aquestes paraules tan llargues, no sé si l'has vist. Requereix molta pràctica, la veritat!

jomateixa, el diari que llegiem a casa meu de tota la vida, ja veus tú :)

DooM, si no passa res, d'aquí a uns dies el tercer!

Elfreelang ha dit...

Fa il-lu ! ei i et paguen? enhorabona igualment Ferran!