Ostres, ostres, ostres!

No sé com s'ho ha fet (*) ... però el cas és que en DooMMasteR ha trobat la solució! Ja sabeu, allò que us comentava en el post anterior, sobre la URL del web d'itineri.de. O per ser més exactes, sobre el blog del web, allà on setmanalment publico un article sobre Alemanya. DooM, amic, et faig una sentida reverència i et dic, en llengua vernàcula-adoptada... danke, danke, danke!

ps: efectivament, si poseu en el vostre blogroll el link de sota, sereu convenientment avisats de la publicació de l'article setmanal (en tot cas, n'acabo de canviar la data a fa 20 minuts, per fer la prova, i en el meu blogroll m'apareix com a "Fa 2 dies". Però bé, si només hi ha una diferència de 48 hores no és tan greu, hehe...)

El link (aquest és el que funcionarà, des dels vostres blogrolls):
http://itineri.de/CA/feed/

(y en castellano: http://itineri.de/feed/)

Gràcies, DooM! I a tots els que hi vau dir la vostra, o que heu linkat el web als vostres blogs, moltes gràcies pel suport, també :) Tinc l'esperança que en els pròxims dies, de vacances, podré tornar a passejar pels vostres "pisets virtuals"; en tinc ganes!

(*) buenu, pel que explica en un comentari en el post anterior, no és que hagi hagut de fer màgia precisament, hihi... En tot cas, DooM, en saps mooolt més que jo, que m'estava tornant lelo sense trobar la manera!

16 comentaris:

XeXu ha dit...

Bona cosa que tot s'hagi solucionat, i tant. Jo sé que els programadors i dissenyadors tenen maneres de fer que les webs es posicionin bé en la cerca de google, però jo ni papa, és clar. Esperem anar donant una empenteta al teu negoci, a veure què tal.

Assumpta ha dit...

Funciona perfectament!! ;-))

Ferran ha dit...

Segur que sí, XeXu. Moltes gràcies a tú, i a tots, pel suport; especialment en aquesta fase encara inicial, tota ajuda és molt, molt benvinguda i d'agrair!

Assumpta, sííí! :)

Joan ha dit...

De vegades les solucions més fàcils són les que se'ns escapen amb més facilitat...

A mi segueix sense funcionar-me, però ja et comento que estic en ple procés de canvi així que em sembla que és cosa meva. Ben aviat.

Lluïsa ha dit...

Fet, també. I ara mateix em diu que està publicat fa 13 hores.

Jordi ha dit...

Ara veig clar que en aquesta vida tot té solució!

Edurne ha dit...

Listo!

Muxuak!
;)

DooMMasteR ha dit...

Gràcies a tu, maco! ;-)

McAbeu ha dit...

Doncs ja ho tenim arreglat. :-))

joan gasull ha dit...

despres agafo les eines i ho arreglo.......

Ferran ha dit...

Joan, sí que deu ser cosa del teu blog, ara, perquè em sembla que definitivament està funcionant amb normalitat, el link.

Lluïsa, moltes gràcies :-)

Jordi, absolutament tot! Em pensava que aquest tema seria mooolt complicat de solucionar, i ja ho veus: en DooMMasteR, pim pam, i arreglat!

Edurne, eskerrik asko, eta muxuak ere bai :)

DooM... champion!!!

Mc, oh yeah! :-))

Joan, gràcies també a tú!

Lluïsa ha dit...

Ep! Alguna cosa no va bé; em torna a sortir l'enllaç amb data de fa dos mesos.

Elfreelang ha dit...

Ferran a mi no em funciona....provaré de nou a veure si surt...

Dafne ha dit...

FERRAAAAAAAAAAAAAAAN, gràcies al meu marit tinc un BLOGROLL, amb el teu enllaç, i el d'ell. és clar!!!
Yihaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Bon cap de setmana!!!!!!

Mireia ha dit...

actualitzat, funciona bé

Ferran ha dit...

Lluïsa, Elfree, jo que "me las prometía felices"... Divendres al vespre vaig modificar la data d'un article anterior perquè sortís amb data d'ahir per la nit (i s'actualitzés al blogroll dels meus contactes)... i ja vaig veure que alguna cosa no anava bé. Ni idea de perquè. Al final vaig deixar els articles com estaven. Espero a publicar el pròxim, entre dilluns i dimarts vinent, i a veure què passa llavors!

Dafne, moooltes gràcies per això! :)

Mireia, moltes gràcies!!