Ser només un guiri, o saber a més alguna cosa dels temes de què parlen els alemanys? Un d'ells, la polèmica al voltant de la quantiosa pensió vitalícia que cobrarà l'expresident Wulff :(

Just a tourist, or an informed one? Learn not only about museums and biergartens in Germany; also about the issues the Germans discuss these days. The annuity for former President Wulff is one of them.

Uno de los asuntos informativos más destacados en Alemania, desde hace semanas, gira alrededor del expresidente Christian Wulff...

6 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

hi ha coses que són iguals a tot arreu.

Jordi Dorca ha dit...

L'evolució és al cervell.
La revolució, també.

El porquet ha dit...

O cobren pensions vitalícies o s'endollen a empreses privades/públiques com a pagament de serveis prestats. No hi ha vergonya.

joan gasull ha dit...

tinc unes ganes de agafar una destral.........grrrrr Tenen un collons que no hi ha dret, i nosaltres anar pencant per subsistir.

Eduard Ariza Ugalde ha dit...

Jo ho tinc molt clar. Encara que sembli extrany he seguit des de Barcelona amb molt d'interès la caiguda d'aquest home i vaig tenir la sort de veure en directe pel 24 TVE el seu breuvíssim discurs de dimissió. Sí ha estat un cap d'estat indigne i, precisament per això s'ha vist obligat a dimitir, doncs que també perdi la pensió.
No crec que sigui una qüestió plenament econòmica, sinó més aviat d'ètica.

Ferran ha dit...

Francesc, en tot cas, canvia la dimensió de la tragèdia. Al nostre país és senzillament enorme.

Jordi, acabarà arribant.

Porquet, és així. Jo no sé perquè volen cobrar pensions, si tenen la resta de la seva vida més que assegurada. Bé, sí, sí sé perquè.

Joan, avisa'm i ens hi posem tots dos, amb les destrals.

Eduard, el teu és l'argument dels que consideren que, efectivament, no mereix la pensió per raons morals. A l'altra banda hi ha qui considera que amb la dimissió ha demostrat la seva "honorabilitat". A mi em sembla que, havent-se aprofitat del càrrec, el que correspon és marxar cap a casa i buscar-se un curro, com la majoria.