Estius

En moments en què un llegeix això sobre el seu país

L'onada de calor arriba al seu màxim


l'endemà d'haver-se despertat, de matinada, enfredolicat, necessitat de manteta, és més fàcil apreciar l'exili. A mig matí d'aquest (altre cop, per variar, ara sol ara núvols negres, negres) dia d'agost: 17,1° C.

Bon cap de setmana tingueu, guariu-vos de la canícula.

13 comentaris:

El porquet ha dit...

Que cabriiiiiit! Ja t'arribarà l'hivern ja... ;p

Ferran ha dit...

Porquet, era conscient que aquest petit informe meteorològic em reportaria algun epítet en la línia del teu cabriiiiit. Ho entenc, jo hauria exclamat exactament el mateix en el teu lloc, huhu... ;)

Xavi ha dit...

Quina sort que tens. A mi m'agrada més el fred. Resulta molt més agradable que de costum el calor humà que dues persones es puguin donar mútuament.

McAbeu ha dit...

Una abraçada Ferran, nosaltres també t'estimem. ;-DD

Yáiza ha dit...

Maleeixo l'onada de calor tant com tothom, però trobo que s'arregla de manera fàcil i agradable: roba breu i molta aigua, per dins i per fora!! A París vaig viure un maig i juny més frescos que el març del mateix any, sense arribar mai ni als 25º... I la veritat, no ho compro. Que jo sóc fredolica i els vestidets i pantalons curts només me'ls poso quan fa calor de debò! Així que... No voldria estar a 35ºC durant quatre mesos (=no viuria pas a Sevilla), però si uns quants dies de calor màxima és el preu a pagar pel bon temps que tenim a Barcelona, el pago de gust!!! I dit això, me'n vaig a la platja!

joan gasull ha dit...

aquest mati a les vuit de cami a la feina ja estàvem a 25......a hores d'ara millor no saber-ho......
Però al capvespre unes cervesetes a la fresca no me les treu ningú.......tu ja estaras sota la manta, no?

Elfreelang ha dit...

Ferran quina enveja tapar-se amb manteta !!!! home per Barcelona fa calor però he viscut estius pitjors ....amb un bon ventilador, bevent liquid i fent el mandra es pot tolerar...el que passa és que anem tant calents i cremats per tot plegat que fins i tot hem augmentat la calor! Bon cap de setmana!

Assumpta ha dit...

Aquest home té un puntet sàdic, eh? :-DDD

XeXu ha dit...

L'onada de calor passarà, seran uns dies merdosos, però s'acabaran. Em preocupa menys que les temperatures arribin als màxims, que els sous arribaran als mínims...

Ferran ha dit...

XeXu, en això coincidim absolutament.

Assumpta, és amb carinyo, ja ho saps... però reconec un cert punt sàdic, sí, hehe ;)

Elfree, poca broma, que no sigui això, que la temperatura del globus (i concretament la del país) puja de manera proporcional a la temperatura dels nostres cabrejos.

Joan, hehe, sí senyor, manteta per dormir, però abans estaré fent un beure en un Biergarten. Amb jersei, això sí.

Yáiza, el que dius té molt de sentit. Fins i tot jo podria suportar temperatures com aquestes vostres sabent que només seran uns dies. Ep, he dit uns dies: després, jaqueta! ;)

McAbeu, hahaha!!

Xavi, aquest és un aspecte important: calor ambiental + calor humà a dos, per mi és francament massa calor!

Francesc Puigcarbó ha dit...

al Vallès no ha arribat la onada aquesta de calor, fa caloreta a SBD: 34º, però hi ha poca humitat i es porta be. És el que té l'agost, la puta mania de fer calor...

kira permanyer ha dit...

ferran sigues concient de la quantitat de cms de cuixa que t'estas perdent...

Ferran ha dit...

Kira, no sé què dir-te; em sembla que em quedo on sóc, hehe...

Francesc, puta mania que des que visc fora m'estalvio en bona part; no baixo a Catalunya fins a finals d'agost. Iuuhuu! :)