Podria ser contraproduent...

... però tot i això... no, el camí no és empastifar bitllets: o ens emmirallem en les societats que ens porten avantatge i avancem, o ho fem en les que ens venen al darrera i reculem. El camí per aconseguir suports no és que milions d'europeus ens considerin part de la mateixa cultura empastifadora de la que abjurem, sinó actuar amb el cap fred i amb intel.ligència, certament més difícil que no pas emborrassar bitllets.

Volem avançar per construir entre tots una societat millor, suposo i espero, i no només per canviar les tapes dels nostres passaports.

10 comentaris:

Joana ha dit...

Per desgràcia nostra els nostres governants no volen governar sinó guanyar ( en tots els aspectes) i així ens va.
Cap a la independència ja!!!
Bon dia Ferran

Jordi Dorca ha dit...

Aviat, aviat.
I hi estic d'acord: tots els drets van junts, totes les lluites van juntes.
No es pot dir: "aquesta sí, però l'altra no". Nosaltres sovint hem patit d'aquest mal.

Jordi Dorca ha dit...

I bon estiu, Ferran.

joan gasull ha dit...

crec que si passa alguna cosa grossa no hi haurà manera de que es faci un gran canvi....mentrestant passem-ho bé tant com puguem

Alepsi ha dit...

Buf... subscric completament tot el que dius... tenim pressa. I ja està.

XeXu ha dit...

Molt ben dit, les accions petites poden fer gràcia, però no passen d'aquí, i potser et poden deixar en mal lloc i tot. Em de fixar-nos en els països civilitzats i renegar dels que estan a la cua del progrés. Només així avançarem. Saps, acabo de pensar que visitant països com Portugal he tingut la sensació de que són molt semblants al nostre, però uns 30 anys enrere. Doncs ja no podrem dir això, el govern actual ens ha fet retrocedir diverses dècades. I encara no tenim clar cap on hem d'anar?

Assumpta ha dit...

Ostres, doncs jo no ho he trobat malament això dels bitllets, el que passa és que, com no en tinc (al moneder tinc una moneda de dos eurus) no ho he pogut fer. Ara bé, si ho faig, jo ho faré amb millor lletra que els de l'exemple... Al menys fer-ho una mica polidet, no? ;-)))

Ferran ha dit...

Bé, no cal que ho digui: estic en la línia del que comenta en XeXu i no en la de l'Assumpta. No es pot coincidir sempre en tot, ves ;) Em reafirmo que és una mesura contraproduent, una estupidesa que a Europa ens retrata no pas com a poble oprimit i simpàtic, sinó com a poble guarro, "com tots els del sud".

Així és com ho veuen, prou que ho sé i per això us ho explico.

Salut i gràcies a tots per passar :)

Assumpta ha dit...

Però jo ja he dit que ho faria amb bona lletraaaaaaaa!! :-DDDD

Avui tinc un bitllet de 5 eurets, ves, ja ho faré hehehe

Ferran ha dit...

Ai, Assumpta, entremeliadota que ets, haha! Doncs si ho fas (encara tinc esperances que te n'adonis que NO és una bona idea)... si ho fas, dic, escaneja'l i ensenya'ns-el, no? ;)