Por vs il.lusió

Mireu-vos-els tots dos, primer el de sobre i després el de sota:

Què dir del primer vídeo? Això és el que es diu "fer venir por"? Com poden ser tan cutres? Com poden tenir tan poc nivell? El PP es pensa que també a Catalunya Telecinco és líder d'audiència :-O

Pel que fa al segon vídeo, què voleu que us digui: il.lusió pura, pell de gallina i, en el meu cas per raons òbvies, per doble motiu. Trenquem el mur, trenquem-lo, i guardem-nos forces per, un cop assolida la independència, trencar-ne més, de murs: el primer, el de les desigualtats socials i la distància cada dia més gran entre quatre rics i noranta-sis pobres. Som-hi? anem a pel primer mur? Ara sí que sí!

17 comentaris:

XeXu ha dit...

A més, com si Garcia no fos català... que potser tenen ells la patent? I és clar, això és el que fa més por, oi? Una cosa del tot irreal, que no passaria mai de la vida. Pot haver-hi realment algú que s'ho cregui?

Però bé, al tema. Justament vinc de mirar-me els vídeos electorals, i ja sabem les coses que diu tothom. L'únic que es pot destacar, és que tots parlen de la independència, és clarament el tema d'aquests comicis. És important, però m'agradaria també saber què pensen fer per la gent.

Respecte al segon vídeo, ja l'he vist per molts llocs, i és espectacular, una gran feina.

Carme ha dit...

Coi, que són ignorants (a més a més d'idiotes perduts, a qui deu fer por un vídeo tan cutre?) hi ha un poble ben català que es diu Garcia, al sud de Catalunya.

Quin vídeo més poca-solta... mare meva, és que no té nom!

El segon, doncs, això: la il·lusió, la pell de gallina i l'emoció.

Carme ha dit...

http://www.garcia.cat/

I ben contents que n'estem!!!!

McAbeu ha dit...

El primer vídeo no només fa servir l'argument de la por sinó que a més ho fa utilitzant la mentida directament. No es pot caure més avall ni es pot fer més el ridícul, i encara van dient que són un partit seriós?. Me'n faig creus!

joan gasull ha dit...

collons amb els peperuuuus, van forts però no saben que fan el ridícul

Carme ha dit...

Jo em vaig haver de dir Maria del Carmen per força durant molts anys, eh? perquè ara gosin fer aquest vídeo. No tenen vergonya!

Els hi diré en español:

Se cree el ladrón que todos son de su condición.

Fan fàstic!

montserratqp ha dit...

Amb el segon ja em vaig deleitar ahir...però tela marinera amb l altra...no tenen vergonya, oi??? El Marçal mç ha vist la cara i mç ha preguntat què em passava i li he dit que n hi ha alguns que són "tontaines"...per dir alguna cosa, és clar.

montserratqp ha dit...

Per si no l´heu llegit
http://www.ara.cat/premium/tema_del_dia/Quina-gracia-Garcia_0_808119278.html

El porquet ha dit...

Ferran. Et recomano que miris el video de la CUP

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZhcXMbZPi2g

Es pot estar més o menys d'acord amb el què proposen, però és un vídeo treballat, molt i molt ben fet, genial!

Quina diferència amb l'estupidesa i la falsedat d'altres...

Mireia ha dit...

No acabo d'entendre com s'hi atreveixen:és surrealista. Voleu dir que hi ha alguna persona a catalunya que es pugui prendre en serio un video com aquest?

pati di fusa ha dit...

Com més poder, més capacitat de fer el ridícul absolut.

El segon vídeo, molt maco, inspirador. Però com el de la CUP, cap. ;) Un missatge que posa la pell de gallina, emocionant, engrescador, potent. I no és per fer propaganda, però és que és molt molt bo.

Per cert, saps qui va encetar campanya també trencant un mur prenent com a símbol el mur de Berlín? Suposo que sí.

Xavier ha dit...

Es clar el que en fa posar la pell de gallina, l’altre simplement en fa pensar que desgraciadament algú el pugui prendre en serio.

Elfreelang ha dit...

em subleva la ignorància i mala fe....si són ells qui han obligat a canviar noms topònims i carrers, Franco ho va fer.... i ells ho fan al país valencià, a les Illes....qui cinisme i quina barra!

Elfreelang ha dit...

i per cert el cognom Garcia està documentat com existent a Catalunya des dels antics temps de Jaume I

rits ha dit...

Vaig tard, ho sé, xò encar no havia vist el video del Garcia. Havia sentit parlar xò no l'havia vist. Patètic.

Xò tothom sabia que aquests atacs vindrien. S'ha d'estar fort i amb les idees clares i el cor encara més clar.

Javier Arnott Álvarez ha dit...

Per ací la cossa està prou tranquil·la fora del soroll provinent don sempre, els mateixos de sempre dient el mateix de sempre, que algú es creu el primer vídeo, sí, hi ha gent amb un nivell cultural prou baix com per creure-s'ho i tindre por, però es gent que sempre te por, han viscut amb ella a dintre i son incapaços de donar un pas endavant, però això no fa trontollar el pas dels demés.

Anònim ha dit...

La batalla de la raó la tenim guanyada. Falta que tots ho vegem així!