Llums, càmera... acció! (Berlinale 63)

Lluentons, catifes vermelles i enormes somriures de dentadures impecables: un febrer més, la Berlinale replica Hollywood a la capital alemanya! Els dies que cal tenir ben apuntats són del 7 al 17, i el programa sencer del festival el podeu consultar, en anglès, en aquest enllaç. D’entre les desenes de pel.lícules que s’hi podran veure, dues són produccions catalanes: una és l’òpera prima de la molletana Neus Ballús, “La plaga“. Es projectarà a Forum, una de les 10 seccions del festival, però si voleu fer-ne un tast, aquí en teniu el tràiler oficial:“La plaga”, per cert, té pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/LaPlagaThePlague

Hi haurà encara una segona producció catalana: “Ayer no termina nunca”, d’Isabel Coixet, es presentarà diumenge dia 10 a la secció Panorama (podeu veure’n la nota de premsa aquí). La trama gira a l’entorn de la crisi que afecta actualment l’Estat Espanyol, tot i que ...

(l'article continua aquí: http://tinyurl.com/a343y3j)

@ Twitter

7 comentaris:

El porquet ha dit...

No pares, eh? ;)

joan gasull ha dit...

doncs apa que ti ho tens aprop.


Deric ha dit...

Sembla interessant el trailer de La plaga, però no dóna cap pista per saber de què va.

pati di fusa ha dit...

Tu sempre fent enveja, eh? ;)

Ai, la Berlinale! Hi vam venir fa un parell d'anys i vam veure una pel·li titulada "Die Fremde". El que més ens va flipar va ser que la gent sopava a la sala!, amb tuppers de sushi, bocates i cervesa... genial.

Enguany m'hauria encantat repetir, però les vaques estan molt magres.

Gaudeix-ne molt!

Ah, i si em permets, una pregunta que no ve al cas: es pot veure "Tatort" on line? O alguna altra sèrie alemanya? Vull reprendre l'alemany i crec que pot ser una bona manera. Almenys hi tindré més disciplina que amb un curs.

Ferran ha dit...

Porquet, si tot el que curro es notés en el meu compte corrent, seria ric!

Joan, i tant. Ja tinc previstes un parell de pel.lis :)

Deric, es tracta de mantenir la intriga ;) La veuré divendres 8!

pati di fusa, sí, i tant que es pot! Els pots veure en aquest enllaç: http://mediathek.daserste.de/sendungen_a-z/602916_tatort De fet, com avui és diumenge el pots veure en directe, a les 20.15h! :)

Josep ha dit...

Ei, ei, ei.... que si parlem de cinema, hem de parlar de... ELS PREMIS PATÍ.

#autobombo
#autocita
#fentamics

pati di fusa ha dit...

Gràcies, Ferran! :)