Un vell de 40... o no tan vell

No és que sigui important, o potser sí que ho és, no ho sé. En tot cas, una puntualització barra correcció no em sembla sobrera: llegeixo a molts llocs que Informe semanal, el clàssic de TVE, celebra 40 anys aquest últim cap de setmana de març, i que aquesta fita el converteix en el programa "de gran formato", concreten alguns, més veterà de la televisió a Europa.

Confessant que no sé què vol dir "de gran formato" i entenent que es refereixen a un programa informatiu de reportatges no diari, hi ha com a mínim un programa a Europa més antic: Weltspiegel emet els seus "informes setmanals" tots els diumenges a la pública ARD des de fa 50 anys: la primera emissió va ser el 5 d'abril de 1963.

No és que sigui important, o potser sí que ho és, no ho sé. En tot cas, és un fet i la puntualització barra correcció m'ha semblat oportuna.

@ferranportaa

PS: que us he de dir que no sapigueu...


8 comentaris:

XeXu ha dit...

La importància del tema és que, si ningú no ho diu, a nosaltres ens cola que l'Informe Semanal és el programa més antic que hi ha. I com que molts l'hem vist des de sempre, doncs gairebé ni tindríem dubtes. Així que gràcies per l'apunt, no sé si mai veuré el Weltspiegel (per cert, un nom tan carrincló com Informe Semanal...), però almenys em permet fer botifarra a TV1.

Lluïsa ha dit...

Fins i tot en l'antiguitat d'un programa de televisió ens volen donar gat per llebre.

Elfreelang ha dit...

i a més Ferran des que mana el pepe....han perdut un 16% audiència....i de l'hora .....no m'agrada pas....

El porquet ha dit...

El tema, però, és deixar-la caure, posar-se les medalls i com que, la gran majoria no sabríem mai el que tu ens expliques, doncs apa, passa a ser una gran veritat.

Un estil molt PParticular.

Assumpta ha dit...

Ja se sap que els nostres veïns tenen el lleig costum d'apropiar-se d'èxits que no els hi corresponen... Ells són així...

joan gasull ha dit...

gràcmpesies per l'aclariment, que vegi tothom les trampes Marianes per aclaparar protagonisme

rits ha dit...

I quants anys té el 30 minuts? la meitat? bueno, ja és un gran què!

com em costa adaptar-me a aquest canvi d'horari!!! la primera setmana se'm fa molt durilla!

Ferran ha dit...

Família, no entenc per què fan passar gat per llebre. Suposo que és per fer creure que ells la tenen més llarga, per dir-ho així, però em sembla tonto. En fi, queda dit.

Bon dilluns de Pasqua a tots!