Ambaixador

Com si no estigués ficat en prou pollastres, ara m'he liat amb una altra història: us comunico de forma oficial que sóc el nou ambaixador d'Alemanya a la regió del Bàltic ;) És un càrrec de particulars característiques: no cobro, no tinc oficina enlloc de la regió on sóc representant, no hi he de fer contactes de cap mena... La meva feina consisteix a explicar Alemanya als lectors, especialment dels països Bàltics però en última instància també, esclar, d'arreu del planeta.


La periodicitat de publicació dels articles és lliure, tot i que espero poder-ne publicar al menys dos al mes. L'idioma? anglès. Un cop publicats els penjaré també aquí, a l'In varietate concordia, així vaig actualitzant el blog en aquesta època poc prolífica, catosfèricament parlant, i a més us ho poso fàcil, a aquells que vulgueu descobrir coses que potser us interessin. Som-hi, doncs:

“Ich bin ein Berliner”

Hello everyone, this is Berlin calling. I know, my name does not sound very German: I am actually a Catalan from Barcelona living in the capital city of Germany since 2007… Why am I here then, not being a native Berliner? Well, I know the city very well (I work here in the field of tourism and also as a free journalist) and I can confirm you, after all these years, that Berlin is an exciting city in an interesting country, Germany, about which ...

(l'article sencer és aquí: http://newswave.eu/ich-bin-ein-berliner/)

@ferranportaa

11 comentaris:

XeXu ha dit...

Potser per la catosfera no hi ets massa, però de projectes a tu mai no te'n falten, eh!

Francesc Puigcarbó ha dit...

menys mal que t'han fet ambaixador d'Alemanya, que si te n'arriben a fer d'ESPANYA, A VEURE QUE NASSOS ELS HI EXPLIQUES.

Que et vagi bé

Helena Bonals ha dit...

Ha de ser molt gratificant, encara que no cobris!

L'ou cost ha dit...

si vols tenir éxit no diguis mai que ets espanyol, diuen que no tenen gaire bona fama fora. Delimita bé la nostre frontera.

Assumpta ha dit...

Què bonic! Fa il·lu! :-))

L'OU COST... si ja ho diu, diu "I am actually a Catalan from Barcelona living in..."

De totes formes, veus, jo trobo que sí que podrien pagar una petita quantitat per article... No parlo de sous ni res exagerat, però sí una petita compensació, no? :-)

montserratqp ha dit...

Ho he hagut de llegir un parell de cops...ets "tremendu, tremendu"...voldria fer-te una brometa en alemany però ja saps que no en sé...així doncs, enhorabona!

El porquet ha dit...

Pel mateix "preu", pots fer d'ambaixador de Catalunya, no? Tot i que això em penso que ja ho fas!

rits ha dit...

No en sobres cobres? carai,... no sé jo si fas de bon embaixador, que això té molt de polític.

Sigui com sigui, benvinguda proposta!!

Ferran ha dit...

Família, gràcies pels vostres comentaris. De moment d'Alemanya, potser un altre dia serà de Catalunya, hehe... I no, no cobro i sí, sí estaria bé que paguessin :) Això sí, m'ho cobraré en espècies el primer dia que aprofiti un article per promocionar itineri.de ;-)

Gràcies a tots, que passeu molt bon cap de setmana,

Javier Arnott Álvarez ha dit...

Nen, pren-t'ho amb calma o petaràs, enhorabona !!

Ferran ha dit...

Javier, merci :))