Juguetes nazis

Cospedal es tonta, tonta rematada. En su defensa hay que decir que en el panorama político actual, tal condición no es una excepción. "¿Qué es esto de tratar de violentar el voto?", pregunta la tonta con cargo de secretaria general del Partido Popular (PP), en una jornada que lleva por esquizoide nombre "Los políticos no son el problema", informalmente sentada frente a una decena de sectarios; "eso es nazismo puro", apuntala. Y se queda tan ancha, la tonta.

Que la derecha hija de fascista que representa el partido que Cospedal generaliza secretariamente hable del nazismo de los otros es un insulto a la inteligencia. Su batalla ganada, que no guerra, radica en un secreto que no es tal: en un país donde Telecinco es líder, la inteligencia, claro, brilla por su ausencia. No es casualidad que 10 millones de personas voten a la secta popular.

Cospedal, tonta, el nazismo surgió en las alcantarillas de las ansias de poder y continuó con el poder mismo. Nazis fueron quienes impulsaron aquella otra secta desde la que se quiso, desde la que se supo, utillizar a millones de personas para conseguir objetivos para su propia gloria, que no la del pueblo por cuya boca vomitaban. El nazismo, Lina Morgan de la política con perdón de la cómica, no nació del pueblo, aunque lo contaminara hasta el punto de llegar a ser su imagen y semejanza.

Lo del escrache, Cospedal, tonta, no es "nazismo puro", lo del escrache nace de las acciones que gentuza como tú, y la que te acompaña en la secta que generalizas secretariamente, impulsáis desde vuestros públicos sillones. Sabedores que Telecinco por el banco te la hinco comanda las conciencias de cuanto menos 10 millones de ciudadanos, tú y tus compañeros de secta usáis lo del "nazismo" como juguete para distraer a vuestros administrados. Lo conseguís... en parte.

Como entonces, el puro nazismo del siglo XXI es el que nace en las alcantarillas de las ansias de poder y deviene realidad desde el poder mismo. Como entonces, utiliza juguetes para distraer a un pueblo que, a diferencia de tí, cada día es un poco menos tonto, a pesar de los secuestrados insalvables, ciertamente no pocos. Esa es tu vuestra batalla ganada, que no guerra.

No olvides, Lina Morgan de la política con perdón de la cómica, cómo terminaron sus días aquellos "nazis puros" que osaron tomar al pueblo como rehén de sus paranoias. Entonces fueron aliados internacionales quienes les arrebataron sus juguetes, pronto serán los aliados de la decencia quienes os arrebatarán los vuestros, esos juguetes diabólicos con los que fustigáis al propio pueblo que os alzó hasta vuestros públicos sillones.

Y reza para que sean sólo los juguetes, tonta.

@ferranportaa

12 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

es idiota pura, la de Cospedal, cum laude.

joan gasull ha dit...

sempre em pregunto si realment es creuen el que prediquen, crec que si i això és el més preocupant

Assumpta ha dit...

Em fa una ràbia quan s'utilitza la paraula "nazi" amb aquesta lleugeresa? Jo agafaria l'estúpida aquesta i li rentaria la boca amb aigua i sabó... però ho faria "materialment", eh? O sigui, agafada ben fort (algú que li aguanti les mans a l'esquena) i jo vinga aigua i sabó i un bon raspall.

Després la lligaria davant d'un televisor i li posaria mitja dotzena de documentals bons, seriosos, realistes, ben fets i documentats sobre què és el nazisme i què va fer.

Després li posaria una bona multa econòmica (més que res perquè "torni" part del que segur que ha cobrat de més al llarg de la seva vida) i l'enviaria a casa seva a reflexionar una mica... Ah, i sense cap càrrec públic, clar!!

****************

Dit això... ep! Atenció amb els "escraches" aquests o algun dia es passaran de la ratlla: familiars i veïns dels "escrachats" no tenen culpa de res i no tenen perquè aguantar res... I una cosa és voler "acusar" o "avergonyir" i l'altre és agredir, per exemple... Ho dic perquè una cosa que, en principi, a mi no em sembla gens malament (podríem dir "l'escrache moderat") es pot acabar escapant de les mans i llavors els bons seran els dolents i els dolents els bons... que la gent en sap molt de tergiversar les coses convertir un incident en un drama.

Xavi ha dit...

Ferraaaaan, com estem company?
A veure si t'envio un e-correu.
Bilis, pura bilis (amb perdó per la bilis) el que estava treient aquesta senyora per la boca. Hi ha una altra cosa que posa els pels de punta tot i que forma part del discurs del PP. És allò de... (més o menys) estos ataques nos recuerdan a la España de los años 30.

Aquest PP, sempre la mateixa cantarella i sempre justificant implícitament el cop militat del 36.
Quin fàstig em fan.

Ferran ha dit...

Francesc, i si fos l'única, encara!

Joan, són uns malalts i tenen poder, un veritable perill per a tots, com és prou obvi a aquestes alçades. La porca de la Thatcher, ara traspassada, va ser la primera de l'espècie neoliberal.

Assumpta, el que dic: a còpia de sessions triples de Telecinco, aconsegueixen el seu objectiu (i s'estupiditzen ells mateixos, que ja és gros). Sort que això "només" és la batalla, que no la guerra, però tot i així...

Xavi, només ens els treurem de sobre d'una manera en general mal vista per la gent. Treuen el pitjor de mi.

Elfreelang ha dit...

Ahir mateix per tv 2 vaig veure un reportatge documental força ben fet sobre els nazis i el nazisme....és insultant el que fa el PP .....i referent a la totxeria que gasten ma àvia deia no hi ha res pitjor que ser ruc i dolent!

Edurne ha dit...

Es que no sé ni qué más decir, es todo tan surrealista...!
Tonta es un apalabra demasiado suave, no?

Petons, mako!
Beti aurrera!
;)

Unknown ha dit...

I que si es fa un escarni violent?Es que no es violenta la situacio que vivim molts,cada dia més.O es que la violencia s'ha de rebre sempre al mateix costat.

pati di fusa ha dit...

Tonta, garrula, cateta... com tots els de la seua "calaña", sí, amb ñ de... puaj!!! I jo que em dedico a la llengua no hauria de caure en aquestes simplificacions, però de mi també treuen el pitjor, Ferran.

"Nazismo puro"... No sé pas com en deuen dir, del que fa l'Albiol, PxC, l'extrema dreta impune que campa i s'escampa per aquesta Europa que ens han venut com un somni i ha resultat una autèntica estafa. Segur que els "nazis", per ells, són els agredits, que s'entesten a ser diferents, els molt inadaptats.

Però sé que no podem seguir-los el joc, a aquesta gentussa. Hem de fer el nostre camí, hem de ser més llest@s... i es girarà la truita. S'ha de girar.

Una abraçada!

rits ha dit...

Bé, ja saps que en penso. Es llueixen, potser estan contractats expressament?

Avui, no sé quin dels dos ha estat, si DeGuindos o Montoro, que ha parlat que l'extra dels funcionaris de l'estat q van deixar de cobrar el 2012, la cobraran el 2015, xq és una paga transportada en el tiempo.

De veritat poden parlar així?

Quan ens alçarem d'una vegada?

Javier Arnott Álvarez ha dit...

Tu ho vius en diferit, jo en directa, axis que prefereixo dir-te que m'agrada el nou disseny, no es pas per res, senzillament una qüestió de relax...

Ferran ha dit...

Elfreelang... ruc, dolent i amb una estratègia clara: escalfar el personal fins a l'extrem, que aquest exploti i poder justificar les mesures que prenguin llavors. Aquesta gentussa són un perill per a la convivència, queda clar cada cop que obren la boca o prenen una decisió.

Edurne, demasiado suave, sin duda. No quería asustar al personal escribiendo lo que sobre esta gentuza me passa por la cabeza. Muxuak, guapísima!

Unknown, de fet, per mi el tema no és l'escrache sinó allò que el provoca. Només faltaria que els putejats haguessin de demanar perdó per defensar-se!

pati di fusa, l'estratègia és insistir que tot és nazi (tot el que no ve d'ells), per acabar desvirtuant la força del "qualificatiu" i marejar la perdiu. Són uns fills de nazi, això no ho oblidem, i acabaran com van acabar els seus pares.

Rits, de vegades ho sembla, realment sembla que els posin a propòsit. Crec que ens alcem cada dia, només falta el cop de puny final. Que no decaigui, que no se'n surtin!

Javier, entenc perfectament que prefereixis comentar el disseny, en sèrio. Celebro que t'agradi :)