Quan et sents incomprès

A la demanda de racionalitat li segueix una primera reacció del servei d'atenció a l'audiència de TV3. És d'esperar una segona resposta elaborada com cal, un cop efectivament hagin fet arribar l'escrit a les instàncies pertinents. Amb tot, això de les dificultats d'una programació "que encaixi amb els gustos i necessitats de tots vostès" no em deixa tranquil: hom diria que la persona que ha respòs no ha acabat d'entendre l'esperit del meu escrit :-S

Benvolgut:

Li agraïm molt la confiança en expressar-nos les seves opinions sobre la nostra programació i els horaris establerts. Ja sap que des de fa molt temps els horaris dels diferents "Telenotícies" es van modificar perquè després de valorar-ho i estudiar-ho amb detall es va considerar que l'endarreriment de mitja hora era més adient per a tothom perquè tenien més marge de temps per arribar a casa i poder seguir la informació. Tot i així, entenem que és molt difícil establir una programació que encaixi amb els gustos i necessitats de tots vostès com a espectadors. Amb molt de gust ho transmetrem al Departament de Programació.

Gràcies per la seva comprensió.

Cordialment,

Servei d'Atenció a l'Audiència
www.tv3.cat/atencio

10 comentaris:

XeXu ha dit...

Doncs a mi la resposta em sembla ben correcta. És el que et vaig dir, si van endarrerir l'hora devia ser perquè els afavoria d'alguna manera, i això només vol dir que tenien més audiència fent-ho més tard. Si ho mirem en sentit contrari, vol dir que més gent ho pot mirar a aquella hora. Naturalment, a alguns els destorba i molesta que sigui tan tard, però em temo que a la majoria els és indiferent o ja els va bé. Dubto que tinguin un gran nombre de queixes d'aquest tipus. No sé si m'explico. Un mitjà així es deu a la gent que el mira, però evidentment no els pot tenir a tots contents, només a la majoria.

Macondo ha dit...

Ferran, he arribat a la conclusió que en aquest país cada vegada hi ha més gent que es mira el melic! No anem pas bé, si no se sap valorar els per quès i les raona donades encara que vagin en contra del que fa o pensa la majoria.

Macondo ha dit...

Molt mala educació, si hom no coneix que aquest tipus de resposta és una fal.làcia.

El porquet ha dit...

No deixa de ser un "gràcies per la seva aportació però és el que hi ha". Suposo que sí, que és difícil que plogui al gust de tothom i, possiblement, és un problema de societat, i no només de TV3

Anònim ha dit...

Francament, cada vegada veig més complicat poder tenir uns horaris raonables en el nostre país.

Anònim ha dit...

Per una banda reben la teva carta dient que millor el TNT a les 20:30h i per l'altra reben la meva dient que millor a les 21:30h, pobrets, es tornaran bojos xD

joan gasull ha dit...

a veure per quan tota la tv a la carta i veure el que fan quan vulguem nosaltres....de fet el 3/24 ja és això anar repetint i actualitzant.
Per les noticies ràpides ja tenim el twitter....
mai plou a gust de tothom

Francesc Puigcarbó ha dit...

a dos quarts de nou era el correcte - com dius - s'avançava mitja hora la programació de nit. A banda si al TN de TV3 li treus el temps i els esports (Barça), amb deu minuts el tenen pelat.

Javier Arnott Álvarez ha dit...

Es a dir, tot i no res es el mateix.

Ferran ha dit...

Amics, gràcies pels vostres comentaris, menys en pons007 que s'endú una colleja per esvalotar-me el galliner, hombre ya, haha!

Francesc, de fet, tot l'any era a dos quarts de nou excepte de Sant Joan a la Diada (més o menys) que el començaven a les nou. Segur que ho recordes.

En fi, a veure què en treiem. Jo, segur, no deixaré el tema aparcat. Tossut que sóc!