La xemeneia de Neuss

Què us semblen, els arguments de l'alcalde? Cola, això de "converteixo el meu despatx en sala de fumadors, la llei m'ampara"? L'hauriem de deixar tranquil, al Sr. Napp, perque "allà no molesta ningú", o hauria de ser el primer a donar exemple? ... Fem veure que no l'hem vist?


"El Vesuvi de Neuss", expliquen aquí que li diuen, a Napp...

11 comentaris:

Lluïsa ha dit...

Desconec la normativa a Alemanya però m'ha semblat similar a la d'aquí.
Dit això: Si no vol compartir la sala de fumadors amb la resta del personal de l'Ajuntament i tenir-ne una de privada, doncs s'ha s'entendrà amb els votants, però el seu despatx és una zona de treball i per tant, un espai lliure de fum.
A més, com pot demanar que es compleixin les lleis si ell és el primer de saltar-se-les.
Ai, diria que això em recorda alguna cosa que passa a no sé on.

XeXu ha dit...

A mi em sembla un cas clar de 'sóc l'alcalde i per això faig el que em surt de les pilotes'. Si hi ha habilitades sales de fumadors, les ha de fer servir, o sortir a fumar al carrer. A moltíssima gent li va bé fumar mentre fa altres activitats, però s'aguanten, oi? Doncs per què ell ha de ser diferent? A sobre sembla que s'ho pren amb sarcasme, fins i tot rebateja el seu despatx. Doncs bé, a mi em sembla que hi ha una solució. Això de privat és molt injust, si el seu despatx és una sala de fumadors, que els empleats vagin a fumar allà, lliurement, com fan en altres sales. Tant és què estigui fent ell, que pugui entrar qualsevol a fumar allà.

Francesc Puigcarbó ha dit...

si es fumador empedreït val més que fumi al seu despatx, sinó es començarà a posar dels nervis i dictarà normatives i bands estranyes.

Elfreelang ha dit...

ostres mira que sóc fumadora jo però des de la llei que mai he fumat on no toca , la llei ha de ser per a tothom fins i tot per aquest senyor no?

Elfreelang ha dit...

per cert el que diu el XeXu m'agrada si aquest home fa del seu despatx una sala de fumar aleshores que els treballadors puguin lliurament anar a fumar al seu despatx!

joan gasull ha dit...

si hi ha una llei s'ha de complir sigui o no sigui alcalde. Si són caoaços de posar normes han de ser-ho per complir-les

Assumpta ha dit...

Doncs jo estic amb en Francesc Puigcarbó SEMPRE I QUAN l'alcalde es comprometés a no fumar quan té una visita O sigui, una bona ventilació i cap cigarret el dia que tingui algú allí.

Si normalment treballa sol i diu que fumar el relaxa molt quan treballa, doncs allà ell... si no li importa la tos que li agafarà, els ofecs, la possibilitat d'un càncer, etc.

La gent és tan rara!! Segur que molts dels que prohibirien fumar a aquest home fins i tot quan està sol són avortistes... Ui!...

Carme ha dit...

Jo com en garbí... la llei ha de ser igual per tothom. I sí, ell hauria de donar exemple.

Dit això, si no molesta ningú, jo no mouria ni un dit.

Carme ha dit...

Contradictòria que sóc, oi? :D

Mireia ha dit...

Crec que no hohauria de fer, per respecte a la llei i a la resta de treballadors ( perquè recordem, l'alcalde és un treballador més). El fet que estigui sol o no, és un dir. En un lloc de feina mai s'està sol del tot.
Quan entrà algú ( secretari per exemple) a portar o deixar uns papers... s'ha esperar que l'habitació es ventili ? O senzillament s'ha d'aguntar perquè és un moment ?
Hi ha molta gent amb la mateixa situació que l'Alcade i s'agunten, oi? Doncs,a donar exemple!

Ferran ha dit...

Hi ha qui demana certa "laxitud", considerant que el seu despatx és "seu" i per tant ell és l'únic perjudicat. Hi ha, per contra, qui demana que les lleis no tinguin dreceres, especialment per als mateixos que legislen.

Em sembla natural que així sigui, és a dir, que els legisladors no puguin saltar-se les seves pròpies lleis a conveniència. Més enllà que el fum del depatx molesti algú altre o no, el fet de saltar-se la normativa "a la torera" no em sembla justificable.

No, Herr Napp, al despatx no es pot fumar, ni vostè ni ningú.