Va "8 al dia" i pregunta a Facebook:

"És comparable el ‘cas Palau’ amb el ‘cas Bárcenas’? El PSC els equipara, què en penses?". Vaja púrria de periodisme patim a casa; la resposta m'ha sortit de l'ànima:

"Entre politica cutre i periodisme irresponsable heu creat un país pitjor que de fireta. Ara hem de triar entre "casos"? cal crear debat sobre si són equiparables uns xoriços a uns altres, o si uns són pitjors perque han robat menys o més o són d'allà o d'aquí?

Tenim un país cutre i en gran part és pel periodisme que patim".

8 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

la comparació d'ambós casos, ve a ser com el cas d'aquella senyora del Liceu que comparant la amistansada del seu marit amb la d'una altra, li diu a una amiga: LA NOSTRA ÉS MÉS GUAPA.

Gabriel ha dit...

Benvolgut Ferran...a vegades hi ha imatges que valen més que mil paraules i en aquest cas la il·lustració del teu post deixa molt clar el moment de decadència i transformació d'un ofici com el periodisme.

Ahir vaig llegir el següent blog que em va donar que pensar sobre la hipocresia d'alguns mitjans que de cara a la galeria semblen una cosa i les condicions de treball dels seus treballadors són nefastes...
Et convido a que ho llegeixis:
http://lafarsadeltriangle.wordpress.com/

Salutacions
Gabriel

XeXu ha dit...

A falta de poder fer comparacions quantitatives, són comparables en que cap de les dues coses no hauria de passar en un país avançat, que ens prenen per ximples, i després tot s'acaba sabent, però com si no. Potser és que en realitat ho som, de ximples.

joan gasull ha dit...

per tal de tenir protagonisme es fa el que sigui sense comptar massa amb el mal que fan a un país ja tocat de mort.

zel ha dit...

Una reputa merda, cony, una colla de dròpos!

Per cert, com recoi va l'instagram? el tinc al mòbil i no puc fer res més que fer fotos!

El porquet ha dit...

El periodisme se'ns ha mort. Sens dubte. Entre les manipulacions i les extorsions que deuen rebre alguns periodistes, i el seguidisme que fan d'altres ja no ens queda ni una engruna de veritat. Tot, absolutament tot, és esbiaixat.

Ferran ha dit...

Francesc, no hauria pensat mai en aquesta comparació, que trobo molt escaïent :)

Gabriel, moltes gràcies per l'enllaç, ara m'ho estic llegint. Un company de la facultat ha estat un dels acomiadats, per mail em va posar mínimament en antecedents de la cosa. Un altre escàndol, i en van...

XeXu, tot s'acaba sabent, és cert. Avui dia tot, o molt, s'acaba sabent però les velles estructures, les que funcionen amb l'opacitat que havien usat com a estratègia des de sempre, no se n'adonen, o fan que no se n'adonen. El món està canviant a passes agegantades i això, en sí, no és dolent. Vivim temps intensos.

Joan, és un periodisme de molt baixa intensitat, cutre com ell sol i, sobretot, que toca al so de qui paga. És un periodisme descaradament propagandístic i amb intencionalitat.

Zel, pel que he vist en el teu blog, em sembla que ja t'ho han explicat. Jo vaig fent proves :)

Porquet, ben cert. La nostra feina (la dels "informats") és destriar el gra de la palla. I denunciar tots els casos de periodisme lamentable, sense defallir.

Javier Arnott Álvarez ha dit...

Vols una altre relació impossible, guaita aquesta

"Enquesta: Com afectarà el cas Bárcenas en el procés sobiranista?"

vista a El Punt\Avui

Què tindrà a veure el "Tocino con la velocidad"?, l'opció no hi ha relació no existeix.