És una visió meva de #Barcelona, ciutat que cada dia agrada a més visitants, cosa que cada dia trobo més positiva. És així.Barcelona en B/N, musical, festiva, calurosa, pia (pia?) ... Catedral, escales, turisme/gentada, vida.

Instagram

7 comentaris:

XeXu ha dit...

Amb aquesta musiqueta i en blanc i negre sembla un vídeo molt antic, però les imatges són clarament actuals. Està bé que Barcelona agradi, a mi no m'estranya gens, però hi ha taaaants guiris a dia d'avui.

Ferran ha dit...

Amb perdó, XeXu, però oi que m'ha quedat xulo, el vídeo? :)) L'he fet aquesta tarda de divendres, tot esperant una altra blocàire imperdible: la rits :)

Personalment, el tema guiri no em molesta gens. Al contrari, penso que és una sort "tenir" una ciutat admirada arreu!

Assumpta ha dit...

Homeeeeee, massa curt!! N'has de fer un altre com a mínim d'un minut ;-))

I no ens queixem dels guiris que són la nostra principal font de riquesa...

joan gasull ha dit...

fem les coses molt bé per tenir turistes arreu de catalunya per aixó poder recaptar molts imposts i portar-los a madrid.....Tot i així hem d'estar-ne orgullosos, ells no ho saben fer.

Joana ha dit...

Molt curtet Ferran!! Has de fer "un curt" i presentar-lo a algun festival :)
Barcelona agrada i Girona també !
Molts records!!

Elfreelang ha dit...

una bona manera de resumir Barcelona Ferran!....ja sé que està bé que vinguin ....els turistes...però de vegades trobo que entre poc i massa...

Ferran ha dit...

Assumpta, he de reconèixer que me n'he queixat en el passat, però ara sóc directament conscient del benefici econòmic que representen per a molts sectors i moltes persones! (www.itineri.de, hehe)

Joan, més d'hora que tard, aquests diners que paguen els turistes els gestionarem des de Catalunya, sense dubte!

Joana, Girona (m')enamora! Quan hi torni, curt segur!

Elfree, que vinguin, que vinguin tan i tants com vulguin. De vegades pot semblar excessiu, però el balanç és molt positiu!