Una petita declaració d'independència

Quan la (pública!) alemanya emet un reportatge sobre Catalunya (amb la sardana com a fil conductor), on explica la pulsió independentista mitjançant frases com les que podeu llegir sota la imatge, penso... que anem ben encaminats. Voleu veure'l? cliqueu AQUÍ i xaleu :)


"Espanya sembla quedar molt lluny quan (els catalans) segueixen les seves tradicions en passes petites i precises" (min. 0:15)

"Espanya, on és això?" (0:22, es pregunta el senyor gran)

"L'any passat es van manifestar centenars de milers de catalans formant una cadena humana de 400 kilòmetres a favor de la independència" (4:10)

"Es diu que els catalans són una mica més precisos (genauer) que a la resta d'Espanya, i em sembla que també és així quan ballen (sardanes)" (4:50)

"Cada passa és una petita declaració d'independència" (6:25)

I no us perdeu la traducció del reportatge publicat a Die Welt dj 13 de febrer! Us l'ofereixo en català, en aquest enllaç: http://invarietateferran.blogspot.de/politica-en-el-minut-18.html

Instagram

8 comentaris:

joan gasull ha dit...

Doncs si, anem ben encaminats. O ara o mai, no la caguem ara que ho tenim millor que mai.

Francesc Puigcarbó ha dit...

si, sembla que anem pel bon camí, però no sé,no sé, el caïnisme no descansa i el tenim dins de casa.

Elfreelang ha dit...

meravellós....mica en mica....

Carme ha dit...

Sí que dóna bo de saber que les coses s'entenen així...

Maria Pons ha dit...

No trobeu que aquest vídeo alemany és una prova de que necessitem reclamar el dret democràtic de votar a través de formes més modernes i agressives com les Pyssy Riots?

http://www.youtube.com/watch?v=ALS92big4TY

XeXu ha dit...

He mirat una mica el reportatge, i tot i que només entenc una petita part, les imatges i l'entusiasme ja paguen per si sols! El nostre missatge avança...

Javier Arnott Álvarez ha dit...

Poc a poc anem fent camí !!!

Ferran ha dit...

Amics, gràcies a tots set pels vostres comentaris. Sí, penso que anem en la bona direcció; fa temps que ho sento així. No podem abaixar la guàrdia ni un milímetres, però veig motius per ser moderadament optimistes amb el procés. Som-hi, som-hi, endavant!