Yo decido, tú acatas

'Travel ban working out very nicely' (Donald J. Trump, 28.1.2017)

Nueve días lleva el tarado en la Casa Blanca, nueve días firmando decretos como si no hubiera un mañana. Éste sí que trabaja, no como el comunista que le precedió, celebran los descerebrados. Como si todo lo que está firmando Trump como un poseso no fuera por un motivo tan (in)humano como su egocentrismo. Como Putin, Erdogan, Maduro o Duterte. Misma liga.

¿La última? Poner en el saco de 'eventuales terroristas' a 134M de personas de siete países. Aunque los del 9/11 provinieran de estados (amigos) que no están en la lista, eso qué más da, y aunque la medida afecte incluso a residentes legales en los EE.UU. ¿Tú de vacaciones en tu país malo? Pues tú ya no puedes volver a tu casa.

Gracias a gente como (mi amiga) Monica, que han estado en JFK haciendo lo que se debe hacer, y a la jueza Donnelly, que ha bloqueado cuanto ha podido del veto presidencial.

'We are protected by God' (Donald J. Trump, 20.1.2017)

Ya hace tiempo que el (viejo) "derecha-izquierda" parece estar siendo sustituido por el (nuevo) "psicópata narcisista-el resto". Mi apoyo al resto, que por cierto no suele hablar en nombre del (extraño) 'dios' que justifica las palabras y los hechos de los psicópatas narcisistas.

Imágenes © CNN.com/@zackwhittaker/Monica B. Sanning

8 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

no és un malalt mental, és un idiota, un imbécil narcisista fins el moll de l'òsl, un malalt mental tot el que fa ell, no ho faria.

Elfreelang ha dit...

té raó el Francesc , tenir un trastorn mental no et fa estúpid ni injust ni egoista necessàriament, al contrari hi ha de tot entre els qui els trontolla la salut mental com ens el qui se suposa la tenim....o sia que el tal Trump no té cap trastorn mental és maldat pura !

Ferran ha dit...

Francesc, Elfreelang, fins que se'ns va morir l'estiu passat, tenia un germà amb una malaltia mental. No és aquest el tema, que conec de primera mà, al voltant del qual gira la meva reflexió. Entenc què voleu dir, però més enllà de les paraules, la meva reflexió gira al voltant d'una classe política emergent que posa en greu perill la convivència. Trump va arribar al poder prometent "tornar a unir els ciutadans dels EUA", però els fets van en la direcció contrària i tots sabem que quan els nordamericans estornuden, ens encostipem tots.

Carme Rosanas ha dit...

Fa tanta por, tot plegat, que no sé gaire què dir. Fa por perquè la influència d'aquest país és molt forta. I com tu dius, si ells estornuden, ens podem encostipar tots. I perquè a Europa ja hi ha molts partits d'aquesta mena que no són gens minoritaris. Ensçesyem tornant més ximples del que ja érem, tots plegats?

Oliva ha dit...

...I SI SON ELS SEUS VOTANS ELS "MALALS"?...

Anònim ha dit...

Segur que es casualitat que les empreses de Trump tinguin negocis amb Aràbia Saudí, Emirats Àrabs, Egipte i Líban i en canvi amb els països vetats no té res a veure.

Deric ha dit...

Al món li esperen 4 anys entretinguts

Ferran ha dit...

Carme, sí que fa por, la veritat :( Aquest home és un perill, em sembla, perque fa tota la pinta que té zero capacitat d'empatia. Qui no és capaç de posar-se a la pell de l'altre, com pot actuar pensant en el bé comú? Amics meus als EUA estan francament angoixats: no és per menys. En fi, veurem...

Oliva, la gent que dóna suport a Trump, per mi és d'un altre planeta.

pons007, no hi té res a veure, què va, Trump no actuaria mai per interessos personals :/

Deric, quin desastre quan mires el panorama polític al planeta. Sembla mentida que no puguem estar gobernats per gent assenyada. En fi...