En Mark

Poca cosa em va caldre llegir per sospitar que aquell tipus, gurú de part de l'independentisme, era un imbècil integral. Tant pel fons com per les formes dels seus escrits. Signava Mark Serra i ha resultat que aquella sospita era fundada.

No és només que faci trampes, ell, tot un 'referent': és que no té ni la capacitat d'abaixar el cap quan l'han enganxat amb els pixats al ventre. La supèrbia ja ho fa, això. En un intent desesperat per espolsar-se responsabilitats del damunt, avui ha publicat un post lamentable al seu facebook; després s'ha dedicat a anar esborrant tots els comentaris que no eren del seu gust, entre els quals el meu (i tot seguit m'ha bloquejat).

Mark Serra Parés mk_whatever, fas mandreta :)


5 comentaris:

marta ha dit...

Ferran, és veritat el que diuen d'en Mark ? Ho estic llegint, he vist el video, i no sé que pensar, ho veig tant incoherent amb el que el diu , pregunto, no pot ser una persecució més a l' independentisme?
I pregunto des de la meva total ignorància amb aquest tema.

Ferran Porta ha dit...

Marta, jo no sé més del que puguis saber tu però de moment s'ha explicat que els pisos que administra no tenen llicència i, fins on jo sé, no ho ha desmentit ni ha mostrat la llicència. De fet, el cartellet que hi ha penjat als pisos (aquest: www.facebook.com/in.varietate.concordia.eu/photos/a.253211494758731.60717.185235014889713/1350589685020901/) fa sospitar que efectivament treballa sense llicència.

Més enllà d'aquest tema (jo també treballo en turisme, jo també estic a favor de la "indústria turística"... regulada i ben regulada), el poc que he llegit d'aquest tal Mark Serra m'ha semblat lamentable des del dia 1: per la penosa argumentació, per l'insult gratuït i, diria, descarnat, ... Sincerament, a mi em sembla un paio lamentable :)

marta ha dit...

Graciés Ferran, jo el segueixo pel tema polític, doncs coincidim en alguna pagina independentista i segons ell, és un escarni que li estant fent,
El temps dirà !!!!

Sergi ha dit...

Si no fos perquè la meva màxima prioritat és la independència de Catalunya, podria arribar a dir que amb gentussa d'aquesta mena no vaig enlloc. Dir que és un imbècil integral és poc. Però ja ho diuen allò dels porcs i els sant martins, no? Doncs això.

Ferran Porta ha dit...

No m'estranya que li busquin les pessigolles, Marta: vomita constantment contra alguna gent. Com diuen en castellà, quién siembra vientos... (i sembla que la tempesta està fonamentada en fets reals, no pas subjectius com els seus punts de vista). No, no em sembla un tipus gaire recomanable, com veus, hehe...

XeXu, és allò que de tot hi ha a la vinya del senyor. Un tòpic, però més cert impossible. En fi, aquest ha quedat ben retratat.