Veig ben poques pel·lícules

... i no segueixo cap sèrie (excepte Tatort, que no és d'eixe món). En veig ben poques perque hi ha tantes vides fascinants que no em cal ficció.

Et poden perseguir els teus enemics i els teus "amics" alhora? I tant. La vida de Monzón és plena d'elements que Hollywood s'esforça a combinar per fer pel·lícules que no resulten ni la meitat d'apassionants: ideals, coherència, amistats i traïcions, (des)amor, i una capacitat innata d'adaptació al medi ✌

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Ui, deu ser que no conec gent tan emocionant, a mi la ficció em serveix per escapar-me de la realitat, és clar. I prefereixo saber de vides inventades i que no han existit, que del que va passar a la realitat. La veritat és que, d'alguna manera, si sé que va passar de veritat m'avorreix una mica, si parlem del meu temps d'oci. Prefereixo ocupar-lo amb històries inventades, com a molt potser que estiguin sustentades en algun fet real.

rits ha dit...

Uix, jo en sé d'un que aquest documental li encantarà! li faig arribar el link.

Per altra banda, coneixes el documental del mes? Documentals de tota mena, cada mes, un, i el passen per diversos llocs, en molts casos gratuïts, amb xerrades incloses. T'ho recomano! El d'aquest mes m'interessa :)

https://eldocumentaldelmes.com/

Francesc Puigcarbó ha dit...

No en sabia res de Monzón. Gràcies per la informació

salut

Elfreelang ha dit...

gràcies pel documental sempre és bo rescatar de l'oblit personatges que mereixen ser recordats

Ferran Porta ha dit...

XeXu, la de Monzón dona no per una ni per dues, sinó per una sèrie de pel·lícules, de manera que et pots mirar el docu perque segur, segur, et distreurà de la realitat ;-)

Rits, ara mateix li faig una ullada al web; no el coneixia, no. El docu del Monzón em va fascinar tant que em va mantenir despert de matinada. A MI, que a quarts de 10 del vespre m'estic adormint al sofà!

Francesc, si trobes alguna estona per veure'l, quan sigui... a veure si et sembla tan intens/interessant com em va semblar a mi.

Elfreelang, ho és de debò; si en algun moment trobes alguna estona per veure'l, no te'l perdis.