Per un 2018 havanero

Ni temps he tingut de desitjar-vos un bon any, un 2018 que personalment ens ompli més que no pas el seu predecessor i col·lectivament ens reporti pau i república ♥

Us ho desitjo des de l'Havana. No la geogràfica, encara no, sinó des d'aquesta Havana que sona tan i tan bé, no trobeu? A més, no sé a vosaltres però a mi Havana em fa pensar en malecón i en vespres davant del mar, en riures i somriures, en trobades robades a una agenda que, allà, sembla que hagi de passar més a poc a poc, que doni temps a gaudir-la més que no pas a la nostra histeritzada Europa.

Una abraçada!

8 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Bon any, company.

Sergi ha dit...

Home, ja que posaves la cançó podries posar l'original de la Camila Cabello, no? Aquesta noia me la posen cada dos per tres a la ràdio que escolto. Ja que ens hi posem, prefereixo la cançó de Major Lazer a la que la Cabello posava veu, Know no better.

rits ha dit...

Molt bon any!!!
Aquesta cançó s'enganxa de mala manera!!!!!

Elfreelang ha dit...

molt bon any i visca l' Habana!

Mireia ha dit...

Bon any! Sí que sona molta aquesta cançó a la radio. Dec escoltar la mateixa emissora que en XeXu

Anònim ha dit...

Bon any 2018! Ens veiem a la propera publicació que serà el 2019?

Dafne ha dit...

La meva filla tot el dia la taral·leja, és encomanadissa; feliç 18 des d'on sigui, però que no ens privi de ser lliures!!!!!
Un altre any comença i queda pendent una abraçada real!!!!!

Ferran Porta ha dit...

Francesc, que ho sigui per a tots, amén :)

XeXu, m'encanta la cançó però ni idea de qui n'és la mare; soc fatal pel tema cantants. Apa, més de pressa no podria fer-te cas, ja ho he arreglat (espero)

Rits, és fantàstica ♥ Bon any, guapa!

Elfreelang, visca i feliç 18, maca!!

Mireia, jo també la sento molt. Devem estar tots enganxats a la mateixa xD Bon any!!!

pons007. haha, què cabron! xD La meva idea és (sempre) al menys un post al mes. En seré capaç? El 31 de desembre vinent fem balanç ;-) Feliç any!!

Dafne, que així sigui, brindem per un 18 que faci realitat d'una vegada el GRAN somni! I sí, també l'abraçada real, que ja toca mooolt!!